Mxr Evh 5150 Overdrive

Selamlar

Geçenlerde amfimi boostlamak amacı ile aldığım pedal fakat evde rectifierin sesini pek açamadığım için o iş tamamen yalan oldu . Clean mod da bana yetersiz geldi , arkasına ekleyebileceğim güçlü sustain ve harmonikler alabileceğim bir sound yaratmak için combinasyon yapmış olan tecrübeli arkadaşlar var mı ?

Aklımda olan pedallar

* mesa throttle box ( eq yok )
* mxr super badass
* pro rat 2

ayrıca şunu belirlemek isterim kimileri çok dijital bulur ama ben fullbore a bayılıyorum . Mutlaka setup da bulundurduğum düşük bütçeli çok güzel bir pedal .Tabiki bu benim kişisel zevklim. İstediğim ton da buna yakın yani hi-level gain pedalları gibi ...

Kullandığım ekipman
* mini rectifier
* esp eclipse
 
Son düzenleme:
Mesajı anlayamadım tam olarak. Google translate denedim, fatal error verdi :)

Şaka bir yana, anladığım kadarı ile;

Geçenlerde bir pedal aldınız, amfiyi boostlamak istiyorsunuz fakat rectifier amfinin sesini evde açamadığınız için o iş yalan oldu sanırım.
Clean mode için denediniz, yetersiz geldi. Aradığınız pedal clean ve drive da adam gibi boostlasın, sesi çok açmasam da beni ton anlamında mutlu etsin diyorsunuz?

Bende gigmaster 30 var, tonla pedal denedim. Amfinin sesini açamayınca ne kadar boost, o kadar dip gürültüsü ile sonuçlandı. Ironball almış olaydım 1 watt da ne sonuç verirdi diye deli gibi düşündüm durdum. size gelecek cevap belki bana da yarar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Anlatmak istediğim şeyi yazmışsınız teşekkürler. Ben aslında şöyle bir çözüm ürettim ne kadar doğru gelir bilemem ama beni çok memnun etti hakikaten çalmaktan zevk aldım. Amfimin gainli kanalın da mxr fullbore metali bağlıyorum . Pedaldan gaini yarılayıp amfiden de kısıyorum . ( Sanki pedal olmadan blues takılıyormuş gibi ) işte o zaman canavar bir ton elde ediyorsunuz . Tabi bu işin içine başka pedal dahil edemezsiniz . Eq dışında . Bu seçenek bir. İkinci olarak 5150 ye alternatif yanında distortion olarak clean mod da ne kullanabilirim bunun araştırmasını yapıyorum . Bakalım belki deneyimli arkadaşlar çıkar .
 
Geri
Üst