Dünyanın En Talihsiz Sanatçıları

Jason'un Cliff'in yanına Stevie Ray Vaughan'ı da eklemek lazım. Adamın içinde olduğu uçak dağa çarptı. Bunun yanı sıra Chuck Schuldiner var. Gençliğinin en deli dolu ve zirve döneminde kanserden kaybettik. Dimebag Darrel var. Hayran kurşununa kurban gitti mesela. Farklı bir gerekçe olarak. Lamb of God vokali Randy Blythe de olabilir. Sahneye atlayan seyircisini sahneden iterek yanlışlıkla ölümüne sebep verdi.
Ayrıca ; Kibariye, Yıldız Tilbe ve Bülent Ersoy. Bu üçünden her birinin hayatı bir film olur. Özellikle Bülent Ersoy'a bi bakın derim. 80 darbesi, cinsiyet değiştirme operasyonu durumları vs. Epey badireler atlattı. Bedeller ödedi.
 
Chuck Schuldiner ve Yngwie Malmsteen. Yngwie daha şanslı tabii 1987 - (June 22nd) Yngwie has a near fatal car crash, wrapping his Jaguar (as featured in the 'You Don't Remember...' video) around a tree, Yngwie broke the steering wheel with his head. The impact caused a blood clot on Yngwie's brain which left him in a coma for a week, when he finally woke Yngwie's right hand was paralysed. It is testament to Yngwie's dedication and ability on the guitar that he was able to make a full recovery.
 
Geri
Üst