Worms War

Bir dönemin klasigidir onlar aslında halen öyleler.Mario gibi ölümsüzler diyebilirim bizim küçük kurtçuklarımız için.Emizin birçogunuz oynamıssınızdır.
Bilenlere bir sorum var worms warı internet üzerinden online oynanabilme özelligi varmı?İnternet baglantıosı yazıyor oyunda girince IP istiyor ama onu girincede çalışmıyor.Belki versiyonu updeadtlemek lazım.Bilen varsa yazsın.
 
bildiğim kadarıyla internetten oynanabiliyor. oyunla birlikte internet üzerinden ağ sunucusu sağlayan bir program kurmak gerekiyor ve programı çalıştırarak gelen listedeki kanallar vasıtasıyla clanlara katılabiliyorsun ancak net bir bilgim yok bir arkadaşım oynarken görmüştüm ona sorabilirim.
 
Zamanında cep telefonumda bile vardı o oyun, lise zamanalrında paso oynatdık, hatta arkadaşlarla derste turnuva bile yapardık, her akşam eve gidince şarja takmak da cabası :D
 
Worms World parti değil sadece. Önceleri de var.. Sanırım World Party'de üç boyutlu oynanıyor. Tam bilmiyorum ama.. Eskiden ben de çok oynardım bilgisayarda.. Ve telefonumda da oyunu hala var, sıkıldımmı iki kişi yada telefona karşı oynarım. Telefon versiyonu bile çok zevkli..
 
Geri
Üst