Pedal Tamiri Yapan Yer [güncel : 28.02.2017]

Merhaba;

Eminim forumda daha önce çok kez konuşulmuştur fakat bugün(28.02.2017) itibariyle güncel bilgi almak için başlığı açıyorum. Levent usta vardı, artık çalışmıyor, ProsesLab vardı ama artık kapandı gibi birçok güncel olmayan başlık var malum.

Elimde Mesa V-Twin vardı, pedal olanı. Alen Geere firmasına modifiye etmesi için ve altındaki plastik kafası erimiş olan küçük trimpotu değiştirmesi için göndermiştim. Pedal uzunca bir süre kendisinde kaldı. Hatta kendine de pedalın şemasını çıkartmak için dağıttı falan... Pedalı uzun bir süre sonunda geri aldım. Aldıktan sonra çalışmadığını farkettiğim birkaç şey çıktı. Üzerinden uzun zaman geçti, tam olarak hatırlamıyorum ama tekrar gitti, tekrar geldi falan, derken sonunda çalışır şekilde teslim aldığımı hatırlıyorum.

Gitar işerini tamamen bıraktığım için geçen hafta satmaya karar verdim. Adaptörü ve yanında iki adet lambasıyla birlikte yakın tanıdığım bir arkadaşıma sattım. Sattığım kişi bugün bozuk olduğunu söyledi. Arkasındaki çıkışların hepsinin çalışmadığını, sadece birinin çalıştığını söyledi. Ayrıca volume olarak da çok düşük seviyede ses geliyormuş.

Pedalın başında geçenleri tek tek anlatmaya çalışıyorum, çünkü geçmişi biraz karanlık. Bu kadar olay sonunda pedalı gönderip kontrol ettirebileceğim, eğer gerekiyorsa tamir ettirebileceğim neresi var? Kimi tavsiye edersiniz?
 
Geri
Üst