İstanbul Bakırköy-avcılar-beylikdüzü Güzergahında Elektro Gitar Dersi Almak Istiyorum

Merhaba,
İstanbul Avcılar'da ikamet ediyorum. Dolayısıyla, başlıkta belirttiğim güzergahlar üzerinde elektro gitar dersi veren bir kurum yada eğitmen arıyorum.
Beklentim, teknik,tuşe,solfej,armoni vs. bir bütün olarak eğitim almak. Bu eğitimi de akademik geçmişi olan, profesyonel işler yapmış bir eğitmenden almak istiyorum.

İrtibat Numaram : 506 446 03 46
 
Merhaba ben de Avcılar'da oturdum işyerim de şu an Avcılar merkezde. Bilirsin belki gitarist müzik var medica nın sokakta Serkan bey. Hem çok iyi bir insan hem iyi bir gitarist,Beraber çalışmıştık bir süre istersen telini veririm konuşursun.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Merhaba,
Serkan beyi tanımıyorum, kendisi yukarıda belirttiğim gibi, armoni vs. gibi konularda da bilgili ve başarılı mı? Açıkçası ben uzun bir süre eğitim almak istiyorum, öyle 3-5 ay alıp bırakmak değil niyetim. Gerekirse yıllar sürecek bir eğitim düşünüyorum. Eğer kendisi bunu yapabilecek kapasitede biriyse, yani siz böyle düşünüyorsanız kendisi ile irtibata geçmek isterim.
Bu arada ilginize de çok çok teşekkür ederim. Madem Avcılar'dasınız sizinle de tanışmak sohbet etmek isterim, sizin içinde uygunsa elbette.
 
Tabi ki ben de isterim. İşyerim Avcılar merkez yürüyüş yolunda . Avukatlık ofisi. Garanti bankasının karşısında ki iş hanında yıldızlar iş merkezin de. Hafta içi duruşmalardan sonra ofiste oluyorum. 0532 642 41 90 numaram. Gelince uzun uzun konuluşuruz.Ders konusunda bir tanıdığım daha var. Serkan bey daha Blues ağırlık bir de Onur hoca var kendisi müzik bölümü mezunu ve metal ağırlıklı çalıyor, armoni bilgide de sağlam. Fakat o Bahçeşehir de. Dediğim gibi ofisime beklerim hem çayımı içersin hem de konuluşuruz. Telini kaydediyorum. İyi akşamlar.Adım Anıl bu arada .
 
Geri
Üst