Cyborg

Aşağıdaki alıntı Cyborg adlı filmin tanıtımıdır.
Şimdi sorumuz şu: Senaristimiz oyuncuların isimlerini seçerken hangi kriterleri kullanmıştır? :)


Tür
Bilim Kurgu / Aksiyon
Yönetmen
Albert Pyun
Senaryo
Kitty Chalmers
Görüntü Yönetmeni
Philip Alan Waters
Müzik
Kevin Bassinson
Yapım
1989, ABD , 86 dk.

Oyuncular
Jean-Claude Van Damme (Gibson Rickenbacker) , Deborah Richter (Nady Simmons) , Vincent Klyn (Fender Tremolo) , Alex Daniels (Marshall Strat) , Dayle Haddon (Pearl Prophet) , Blaise Loong (Furman Vux) , Ralf Moeller (Brick Bardo) , Haley Peterson (Haley) , Terrie Batson (Mary)

Kıyamet sonrası post-apokaliptik bir dünyada insanlar açlığın yanısıra salgın bir hastalığın da pençesinde hayat mücadelesi vermektedir. Kurtuluşun çaresi Pearl Prophet isimli bir robotun beyin hücrelerinde gizlidir oysa Pearl, zalim Fender'in yönettiği bir grup caninin elinde tutsaktır. Ailesi Fender'in ellerince can verdiği için intikam ateşiyle yanıp tutuşan gözüpek bir maceracı, Gibson Rickenbacker, Pearl'ü kurtarıp geri getirmek üzere kiralanır.

Van Damme'ın ilerki filmlerinde de kullanacağı meşhur hareketlerinden bazılarını ilk defa sergilediği Cyborg, her biri en az bunun kadar ucuz bir kaç devam filmine vesile olurken, ağızda tuhaf bir kült tadı bırakmıyor da değil...

http://beyazperde.mynet.com/film/2576
 
Sayborg deyince aklıma sürekli TGRT gelir :) Bi zamanlar haftanın 7 günü sayborg filmleri verirdi. Hey gidi. Ama emin olun şimdi prime time'ı eline geçiren "yerli dizi" sürüsünden kat kat daha izlenir şeylerdi :)
 
selamlar...

yahu kimin aklına gelirdi bu forumda bu başlığı görmek ama renk katmış güzel olmuş. aslında konusu oldukça iyi daha sonrasında klişeleşmiş olsa da bence türünün iyilerinden bir aksiyon filmi. çok oldu izleyeli ma hatırlıyorum tüm sahneleri nedense :)
 
Geri
Üst