......REVİZYON

Görünen o ki Tunç arkadaşımız amacına ulaşmış .Bi anda forumun tepesine oturdu .
Hoş bir pazarlama taktiği gibi geliyo bu iğreti hareketler ve iddialı yaklaşımlar. E bende helal olsun diyom . .
 
yok öyle birşey

nebukenazar öyle birşey yok tabii ki seni kasttedmedim.Yinede alındığın kısımdan herkez alınsın yada bilincine varsın.Gerçi burdaki herkez bunun bilincindedirki şuursuz şuursuz cümleler kuran sadece bir tane adam var.Her neyse bu konuyla ilgili nefes tüketmenin bir anlamı yok allah hesabını sorar adama:)
 
Yaa arkadaşlar... Niye hâlâ cevap yazılıyor ki?
Bir zamanlar "Leven Oran" diye bir adam vardı. Gündemi çok meşgul etti, meşhur oldu. Sonra da gitti, Bursa'da Köşk Gazinosu'nda assolist oldu.
Belki de arkadaş assolist olmak istiyor yurdumun en nadide gazinolarında...

Bir "Kilit" iyi giderdi bu başlık altına.

Saygılar...
 
Re: vay bea!

ETERNITYNOW demiş ki:
Ortaya sen ne koydun da konuşuyorsun diyorsanız inanın hiçbir şey koymadım ve bukadar işin arasında fazladan bir notaya bile basamam yinede geçen sene yazdığım bir parça var burda download bölümünden indirebilirsiniz metallians kervan (kayıt pentagram elemanlarıyla birlikte saygın bir sütüdyoda kaydedilmiştir ve kayıt süresi üç günü aşkın bir süredir tüm gitarlar ve parça bana ait)ama bence yinede yeterli bir kayıt değil ayrıca parçanın üzerindeki vocallerdende haberim yok....

EN,

O şarkının senden izinsiz kullanılması konusunda bir takım sıkıntılar yaşıyordun, geçen sene yazışmıştık bir ara, ne oldu bir neticeye varabildin mi arkadaşım?

Sevgiler.
 
Kilitlik bir durum yok arkadaşlar. Dert edilecek bir durum olsa çoktan gereken yapılır. Biri gelmiş ben böyle müzik yapıyorum demiş. Biz yorumlarımızı söylemişiz. O kadar.
 
Arkadaş öğreniyor. Böyle düşünenler de böyle bir forum açınca ve bu tavırlarla neler olacağını görüyür. Her şekilde eğitici.
 
"bugün sana yarın bana" lafıyla ne demek istediğini anlatır mısın tunç? kimi pazarlıyorsun sen allahaşkına? s24 sitesinin en katılımcı üyelerini (kendimi kastetmiyorum, yanlış anlama olmasın) kaybettiğini görüp aklını başına almanda ve bundan ders çıkarmanda fayda var bence. ayrıca sitene koyduğun logo ve genel görsel tasarımının zayıf olduğunu sadece ben değil, bu işin eğitimini almış profesyoneller de söyler. profesyonel tasarımcı çok tanıdığım var. yaşı nedeniyle aşağıladığın adamı tanıyorum ve o adam senden daha olgun biri. sanal ortamlarda megalomanlık ne kadar yaygın bu arada..
 
Geçmiş arşivlere bakarken, bu başlıkla karşılaştım. Vay anasını dedim. Bence bu başlık sabitlenmeli, Eren Kömürlü'nün ki ile beraber.
 
bu geyiklerin bi kısmını okudum fakat onlara girmeye hiç niyetim yok.. 1.kayıt ehh işte vasat.. 2.cisi fena değil.. 3.süde güzel denebilir.. hedefine doğru azimle ilerle fakat böle geyikler yaparak değil,müzisyenliğin kadar insanlığınla da ön plana çıkmayı dene..
 
Nocturnal_Supremecy demiş ki:
bu geyiklerin bi kısmını okudum fakat onlara girmeye hiç niyetim yok.. 1.kayıt ehh işte vasat.. 2.cisi fena değil.. 3.süde güzel denebilir.. hedefine doğru azimle ilerle fakat böle geyikler yaparak değil,müzisyenliğin kadar insanlığınla da ön plana çıkmayı dene..

Abi bu çok eski bir başlık. Sahibi de Stüdyo24 sitesinin sahibi. :D İbret-i alem olsun diye taşıdım yukarı. Seni büyük ihtimalle duymayacaktır :D
 
İnsanın insandan utanması olayı vardır ya, okuyorsa da kusura bakmasın, onun gibi bir şey. Yani aynı cümle içinde bu işin teknik yanından zerre anlamadığını ispat edip, yine aynı cümle içinde bu işi çok iyi biliyormuş izlenmi vermeye çalışıldığını okuyunca ben utandım açıkcası "nasıl yahu!?" diye...

Sabit yapmaya gerek yok gerçi bu başlığın geyiği arkadaş ortamlarında sırası geldikçe döner "ehueh abi bi adam vardı hani" diye.
 
Yok abi, ben de böyle yapacağım, anlaşıldı. Bir şarkı kaydedip "en kralı benim, alemin gitaristi, evrenlere rahmet olarak gönderilen" falan gibi başlıklar açacağım. Yok, mütavazılıkla olmuyormuş ben bunu anladım.
 
İnsanları bir şey bildiğine inandırmak gibi bir kaygın olmayınca sorun otomatik olarak çözülüyor. Öbür türlü insanlara eğlence olmaktan öteye gidemiyorsun. En fazla bir kaç kişinin gözünü boyayıp tanrıcılık oynarsın, o da neye yarar? Çamurun içinde debelen dur. Dolu insan eğik durur arkadaş... Bu dolu kişinin verdiği bir karar değildir, işin doğası gereği bu böyledir(HCÖ bir istisnadır :) ).

Bir insanın değer ölçütü bir işi ne kadar iyi yapıp yapmadığı değildir, özü, kişiliğidir.

Hepimiz yeri geldiğinde bazı konularda dikleniyoruz. Bu da o konuda daha yeterince dolu olmadığımız manasına geliyor. Herkesde bu var. Ama Eren kömürcü veya şu veya bu gibi durumlar biraz fazla uç, ve komik.
 
Haklısın...

İnsanları birşeyler bildiğine inandırmak gibi bir kaygısı olmasada bir insanın sırf yorumsuz olduğun için bile alay konusu olabilirsin...

Bu çokmu dert ,yoo,ama insanları tanımak,Hayata ,müziğe bakışını bir nebzede olsa anlamak için yeterli bence...

Bizim Ülkemizde insanların müziğe bakış açısı çok yanlış(gerçi biraz göreceli oldu ama),her alanı (sanalda olsa) rant aracı haline getirilmek isteniyor, bilinçli insanlarda yok değil ama insan ister istemez olumsuzu düşünüyor :)
 
Geri
Üst