Rode Nt1a Xlr Kablo Öneri

Merhabalar, bugün rode nt1a yı 2.el olarak almış bulunmaktayım fakat yanında xlr kablosunu rode nt1a nın kablosu olmadığı için almadım.
Size sorum nt1a nın kalitesini düşürmeyecek ve mümkünse fiyatıda minimumda tutacak güzel bir xlr kablosu arıyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürü borç bilirim.


Bu arada kafamda Pig Hog un xlr kablosu var bu marka hakkında bilgilerinizide paylaşabilirsiniz.
Pig Hog 6 Metre XLR Mikrofon Kablosu
 
Klotz, Cordial gibi markaların kablolarını alıp kullanabilirsin atla deve değil. Neutrik uçlar her zaman tercih sebebidir. Hatta mümkünse altın kaplı olan pro serisi var.

İzmir de isen ya da kargo ile almak istersen klotz kabloları uygun fiyatlı bura yapar istediğin boyda, uçlarını da seçebilirsin neutrik istediğin seriden:

Soundizayn numarası 0(232) 407 53 15

Cordial'ı ise en uygun burada buldum bunda da neutrik pluglar mevcut : Cordial CPM-5 FM Hazır Mikrofon Kablosu (5 Mt)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
yarın taksim tünelden klotz kablo neutrik konnektör yaptırmayı düşünüyorum ortalama nasıl bir fiyat olur bir bilginiz var mı ?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Son düzenleme:
Çok detaya takılmamak lazım. Bahsettiğimiz kabloların hepsi ev şartlarında more than enough diyebileceğimiz nitelikte. Eksileri var ise de böyle 20+ metre kullandığımızda ya da kaç bin dolarlık analog aletler arasında endüstriyel sinyal seviyesindeki dolaşımlarda, konser sistemlerinde falan söz konusu olabilir. Evde kullanabildiğimiz ekipmanlarla ve 1-2 metreyle mikro ölçümler yapmadığımız sürece belli olur nitelikler değil bunlar. Ki güç yettiği için kablonun iyisi alınabiliyor içini açamadığımız ve görmediğimiz giriş seviyesi ekipmanların içerisindeki tüm komponentler içler acısı. O yüzden en ulaşılabilir ve uygunu doğru kablodur şu an için.
 
Geri
Üst