office 2003 hakkında yardım

ya yüklüyorum serial da uygun çalıştırdığım zaman bi hata mesajı çıkıyor ve "geçerli kullanıcı için yüklenmemiştir,geçerli kullanıcı için kur u çalıştırınız" yazıyor.bi bilgisi olan varsa bana bilgi verebilir mi?

[email protected] (msn)
 
Başka hesaptayken kurmuşsun, sadece bu hesap için kur demişsin.Standart kulladığın hesaptayken kur.Kurma aşamalarında for all users veya tüm hesaplar için.. gibi seçenek sayfası çıkması lazım, o seçiliyken kur.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
ya hesapla falan alakası yokmuş olayın. google dan arattım bir çok kişinin başına gelmiş bu olay.yapabileceğin şey office i silip bi daha yüklemekmiş fakat ben de o da olmadı mecburen format attım hdd ye :S
 
office için format mı atılır yahu. tekrar kursaydın düzelirdi problem. bir de eğer program kurarken başka hesaptaysan bile bence çık ve administrator olarak oturum açıp kur programları sorun yaşamak istemiyorsan. her halukarda yaşamaman gerek ama olabiliyor işte bazen...
eğer problem olursa yine yaz yardımcı olmaya çalışırım.
Bu arada microsoft online destek ne kadar yardımcı olmuş yahu şaştım kaldım :D
 
Bu sorunu yasayipta kendim baksam heralde daha cok yardimci olurdum kendime :) Hic bir neden yokken yapiyor bu hatayi.Sadece admin hesabi kullananlar bile bu sorunu yasiyor.Online destekte iyi birine denk gelirsen sanslisin.Gelmezse office kaldir bastan yüke diye cevap alirsin :p ama hakkini yemeyelim adamlarin cok yardimci oldugu konularda var.
 
Geri
Üst