Ilk Konser Için Şarkı Tavsiyesi

Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim.
Şuan breaking the law ve cambaz düşünüyorum bide gülpembe olabilir .
3 en fazla 4 tane çalacağız zaten
 
Türkiyede konserde kendi şarkını çalmıyorsan, kesinlikle playlistte %35 duman %10-15 mor ve ötesi %10-20 athena bulundurmak zorundasın. Kalanları da o günün popüler şarkıları olabilir. Eğer dinlenmek isteniyorsan :)

Bu formülle kötü bile çalsan eşlik eden kişiler eşlik etmekten dolayı seni dinlemeyeceği için süper çalıyor olarak lanse edileceksindir.
Fakat kendi kitlen vardır, seni dinlemeye gelirler, o zaman yarattığın tarzınla, insanların senin çalmanı beğendiği şarkıları çalabilirsin. Breaking the law'u liseliler bilmez, bilen de 1 elin parmağı etmez artık. Ben de lise yıllarımda judas priest metallica scorpions'tan şarkılar çaldım konserlerde. Hiç biri duman'ın beni yak'ı kadar kitleyi etkilemedi, etkilemesi de mümkün değil zaten eğer siyah giyinmiş bir kitlen yoksa :)
 
Hiç unutmam liseye konser verdik bigün. Sen ağlama çaldık dinlemediler. Hadi beni güldür çaldık dinlemediler. Özlem Tekin kimse bilmez çaldık yine dinlemediler. En son hoca çıktı senden daha güzel çalar mısınız dedi. Çalmayı bilmiyordum. Gitar akor.com a bakıp 2 akor ile çalmaya çalıştım. Koptular. Sonra lanet gitsin dedim ve sahneden indim :)
 
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sayenizde çok güzel bi şarkı listesi oluşturdum:
Cambaz
Breaking the law
athena arsız gönül
herşeyi yak
senden daha güzel
Hepinizçok sağolun :D
 
Geri
Üst