Dota-Allstar

Reign of Chaos`ta dota oynarken bu tur delilesen herolari bir sonraki surumde ya bir seyleri degisiyordu ya da buyuleri tamamiyle baska seylere ceviriliyordu ama Frozen Throne`da millet genelde bu tur alip costuruyorlar. Biraz oyunun zevki kaciyor, özellikle oyunun basinda 1-2 defa ölursen...
 
dün naix'i ve nessaj'la tekrar oynadım ve iki maçta da rakibi ağlattım resmen :D naix'e alınacak itemlar belli zaten de nessaj'a bir crystalis ve ardından buriza-da kyanon alıyorum , ultiden 4 tane klon çıkartıyor hepsi kritiği çaktı mı geriye izlemek kalıyor sadece :)
 
eurobattle da oynuyorum ben hala. Dotaworld e de üye olmuştuk. Oranın ahalisi artist artist konuşup diklenmişti, 4v4 ar oyunda ellerine verince yok servera hoşgeldiniz hede hödö ayağı yapmışlardı. Ayrıca leaver ve Noob kaynayan bir server. 1 hafta civarı oynadık orada banlist 2 mb oldu :/
 
Bir turkrock tayfasi battle.netten bir oyun ayarlayalim. Muhtesem olur cidden. Ben baya bir suredir oynamiyorum ama DOTA arada bir cok zevkli olabiliyor. O tur cok dusunmeni gerektirmeyen sadece vakit öldurmek icin oynanan oyunlari seviyorum. Beni yormuyor ve kafa dagittiriyor ya o iste guzel. :)

Inanilmaz ciddi oynayanlar da var tabi ki ama ben hic cok ciddi olacak kadar takilamadim su oyuna. Bir oyundan fazla oynamak iskence gibi geliyor. En azindan bir gun ara vermeliyim, tekrardan birinci leveldan tum esyalar yine bastan basla skinti veriyor.
 
Autopsy_Table la birlikte herkesi bekleriz.

[MARDUK]Ziya
[MARDUK]Eran

isteyenler bu nicklere whisp atabilirler eurobattle da. yalnız oyuna yeni olanlar filan hiç uğraştırmasın, cidden dotayı iyi bilenler, işinin ehli olanlar gelsin. zaten serverda nooblardan yeteri kadar çekmekteyiz.
 
kahverengi_adam demiş ki:
Naix'in doğru alınacak itemlarla mesela(satanic,vladmir,basher,buriza,assault,bir basher daha)ölümsüz olabileceğini bugün arkadaşlarla oynadığımız oyunda yeniden görmüş oldum :) Karşı tarafı delirtecek cinste bir hero

naix için artık item build değişmiyor karşında hangi hero olursa olsun. yapacağın itemlar belli:

-pt
-vg
-armlet
-heart
-satanic
 
Spirit sende cok istiyorsun yahu :) Oyunu biliyorum tum herolari taniyorum, buyuleri biliyorum, esyalari biliyorum ama hali mukemmel denilecek gibi oynamiyorumdur herhalde. Bunlari bilmem oynamaya yetmez mi? :)
 
oynamak için yeterli olan şey sadece bağlantı özellikleri bnet için ayarlı bir bilgisayar kadir :D item özelliklerinden ziyade, karşındaki heronun özellikleri, onu yönetenin oynayış tarzı, hangi durumda hangi skilleri kullandığı, kaç hpsi varken kaçmaya başladığı, gankleri farkedip farkedemediği, bu ve bunun gibi artık zamanla kazanılan "micro" yetenekleri geliştirmek önemli olan. bana dotayı Autopsy öğretti geçen yaz mesela, şimdi adamla gayet rahat şekilde anlaşarak oynayabiliyoruz. birkaç hero dışında item olayı oyununa göre değişebilir ama. mesela bazı herolar belli itemları yaptıktan sonra oyunu çevirebiliyor, yani oyun bazen tek heronun üzerine kurulmak zorunda kalıyor. item olayı da değişiyor bu yüzden, yapılacak olan itemlar o heroya göre düşünülerek yapılıyor. tavsiyem henüz pro seviyede oynayamayan arkadaşlar botlarla kapışsın biraz. başta sıkıcı olabilir ama oyunu öğrenmek açısından en iyi şey bu yapabilecekleri. ve insane botlar emin olun eurobattle da patates patates gezen 14-15 yaş grubu ergenlerden bin kat iyi oynamakta.
 
Tamam o zaman oynariz. Bende senin dedigin özelliklerin cogu var :) Dotayi ilk önce ben ta Reign of Chaos zamanlarinda oynamistim ve yillardir 1 ay oynar sonra bir 5 ay ara veririm :) Tamam simdi burda nickleri yaziyorum liste olarak.

1-)Cedrix
2-)Wayfearer
3-)Spiritsoldier
4-)Autopsy
5-) Can eger dalga gecmiyorsa Gabriyeli diyelim :)

Ne mod oynuyorsunuz bu arada? Ben hep bu kuzey tarafinda kuranlarin oyunundayim ve %99 -sdem oynuyoruz...
 
Geri
Üst