Elektro Gitar Baslangic Icin Kaynak Tavsiyesi?

Merhaba herkese.

Foruma yeni uye oldum. Ve gitara yeni basliyorum sayilir.

Yaklasik 4 5 ay butcem dolayisi ile hoca bulamayacagim. Bu surede kendi basima disiplinli ve saglam adimlarla ilerlemek istiyorum. Fakat olabildigince de hizli olmali :)

Sorum su olacak.
-Yeni baslayan birisi icin hangi kaynaklari kullanabilirim? Kaynak turkce olmali ya da ingilizceyse anlatim tarzi dil basit olmali.
-Selim isik youtube videolari ve ayriyetten metodu var fakat yeterli midir? Farkli bir metod tavsiyeniz olur mu?

Yani kisacasi, daldik bir okyanusa yonumu ariyorum.
 
@Ugul 101015
Bir çok kişi aksini idda etse de; aslında kaynaklar başlangıç için kendi başınıza size yol gösterecek şeyler değillerdir. Belli bir yetiyi ve yöntemi kazandıktan sonra nasıl kullanacağınızı öğrendiğinizde kullanmaya başlamalısınız.

Dediğiniz gibi önünüzde bir okyanus var. Kendi başınıza ya çok fazla açılır boğulursunuz, ya da akıntıya karşı kürek çeker olduğunuz yerde sayarsınız.Hangi yeni konuya hazır olup / olmadığınızı ve nerede durup öncelikle mevcut konumunuzu hazmetmeniz gerektiğini bilmezsiniz. Konudan konuya atlar ve bir süre sonra neden yapamadığınızı sorgulamaya, sürekli size daha iyi yardımcı olacağını düşündüğünüz farklı kaynakları aramaya başlarsınız. Yanlış temeller atarsınız ve bunlar gelecekteki bütün yeteneğinizi etkiler.

-"İmkanım yok"
demişsiniz öyle ise; acele etmeyip doğru başlangıç yapın. Her türlü kazançlı çıkarsınız. Aslında 3 ayda alacağınız yolu; hatalı yöntemlerle 3 senede almak yaşadığınız para / vakit kaybına değer mi?
Ders alın !
 
Son düzenleme:
Geri
Üst