Elektro Gitar Jack Girişi Lehim Kopması

Merhabalar 1 yıl önce bi elektro almıştım ( Jay Turser JT-LT ). Gitarı 4 -5 ay kullandım ve jack girişindeki lehim atmış garantiye yolladım, numaramı bırakmıştım aradılar ve bana ''Basit bir işlem bi elektrikçiye götürseniz oda yapardı'' dedi. Bende bilmediğim için riske girmek istemediğimi söyledim. Yaklaşık 1 hafta önce yine attı jackteki lehim bu sefer elektrikçiye götürdüm. Elektirikçi daha önce bu tarz bişey yapmadığını ama istersem bakabileceğini söyledi baksın dedim. 1 saat sonra elektrikçiye gittim bana "lehimler atmış ama lehimi bağlasam bile ses iletilmiyor" dedi tele kasa bi gitar olduğu için direk potansların olduğu yere gidiyor jack orayı açmış ordanda bişey yapamamış. Velhasıl kelam ben bu gitarı napayım garanti yapar mı ? Ağır bişey olduğu için kargoda çok alıyor (50Tl) Garantiden çıkmışmıdır potans vidaları falan tutmuyor çünkü.
 
Elektrikçi lehimi yaptığı halde gitardan ses alınamıyorsa lehimi düzgün yapmamıştır. Gitarı Elektonikçiye götürüp üzerinde işlem yaptığın için, kağıt üzerinde garanti dışı kalmıştır. Ayrıca garanti kapsamındaki bir üründe bir sorun olduğunda kargoyu senin değil satan kişinin üstlenmesi gerekir. Buna ek olarak gitarı satan kişi garanti kapsamındaki gitarda olan problemde "elektronikçiye götür" diyemez. Basbaya çakallık yapmaktır bu. Satın aldığınız dükkanın adı nedir?

Ankarada isen bi akşam uğrarsan ben yardımcı olurum. Değilsen bi fotoğraf falan gönder burdan bakalım...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Ankarada değilim küçük bi şehirde olduğum için bu dertleri çekiyorum zaten bi muzik market bile yok her neyse gitarı garajdan almıştım. FotoğrafI yarın atabilirim.
 
Merhaba, biraz geç bir yanıt olacak bu ama ilerde aynı sorunları yaşayan müzisyen kardeşlerimiz için bunu yazıyorum gitar girişi için
Elektro Gitar Dişi Jack Girişi alıp lehim yaptırılabilirseniz sorun çözülür. Bu durum potans düğmeleri için de geçerli internet üzerinden sipariş verebilirsiniz. İyi çalışmalar...
 
Geri
Üst