Bilgilendirmedir

Mümkün mü değil mi adamlar yapmış işte. Bu haberlerin ya tümü yalan ya da herkes dalga geçiyor milletle. Bu ihtimaller olmadığına göre kuruyolar işte bir şekilde sahte imza, sahte fotoğraf, 5-6 tane değişen telefon numaraları vs vs..
 
Hocam olan olmuş artık, sizi direk suçlamak ve daha da üstünüze gitmek amaçlı söylemiyorum fakat custom design olmayan ürünün 0'ı bile 6500 TL, pazarlık payı ile 1600 TL ye koymuş adam. Hiç şüphelenmediniz mi?
 
Arkadaslar Merhaba

Asagidaki bilgiyi okumanizi onemle rica ederim. Bu maili sahibinden.com adresine gonderdim ve bugun dolandirildim.

Muzisyen kardeslerimin dikkat etmesini rica ederim. Mailim asagidaki gibidir.

Merhabalar

Bugun muzik aletleri bolumunde gordugum bir ilan icin saticiyi aradim her konuda anlastik ve eft yaptim fakat eft yaptigim sahis dolandirici cikti

Get ile almadigim icin tahminen bir sonuc elde edemeyecegimizi biliyorum fakat bilgi ve aksiyon almaniz adina kisi bilgilerini sizinle asagida paylasmak istiyorum.

Sattigi urun ilaninin adi : marshall jvm 410h

Urun rengi kirmizi

Cinsi kafa amfisi ve custom design

Adres: Gumushane Kelkit

Nickname : Kemal Bey
Gercek adi: yahya kemal aksoy
Telefon: 0 (553) 082 57 71

Bilgilerinize...

Kerem Kandemir
Çok geçmiş olsun.
 
mümkün değil bana göre.şirket kuruldu diyelim bir şekilde o şirketin bulunduğu mekanı maliyeden kontrole gelip ortaklar ile yüzyüze konuşmadan faaliyet onayı vermiyorlar zaten ilk etapta noterin üçkağıtçılık yapması lazım ki sizin adınıza anlaşma vs düzenlesin hiç bir noterin bu işi yapacağına inanmıyorum yine de ilgiç.
Hayalî şirketin kurulma amacına bakmak gerekiyor. Kimse bir şirket kurup milyonlar kaçıramaz. Genelde bilgim kadarıyla şöyle olur.
Devletin bazı konularda teşvikleri vardır. Mesela yurtdışı inşaat sektöründe kdv iadesi yapar.
Ben bir şirket kurdum, gürcistanda inşaat yaptım. Oraya vergi ödedim, bizim devlete de ödedim.
Sonra gittim devlete, devlet bana tüm vergileri iade ediyor. Şimdi hiç masrafım olmasa ama kdv ödemiş gibi göstersem veya neyse teşvik amaçlı parayı alsam. Burada ki paralar 300 400 bin liralar. Ama bu tabi ki sadece kimlik fotokopisiyle olacak iş değil.
Şirketi kurulurken belli bir büyüklükte olacak ve sermayesi olacak. Hangi sınıfa girdiğine göre sermaye tutarı farklılık gösterir. Noter onayında kurulduktan sonra maliye yoklama elemanları tarafından teftiş edilecek. Ilgili kuruma üye olunacak.
Bunlar olsa bile dediğim indirimleri alması için yeminli mali müşavir tarafından mühürlenmiş ve gerçekten ihracatı yaptığına dair belgeleri olacak.
Noter hiç gittiniz mi bilmiyorum, para basıyor. Yeminli mali müşavir de öyle. Bunlar 300 400 bin lira için kendini riske atacak kişiler değil. Noter ve yeminli mali müsafirin tam ve silsile sorumluluğu vardır. Yanı suçu işleyen kişiyle aynı statüde olur. Gene bu birimlere belli inceleme olanakları sağlanmıştır. Karşıt inceleme gibi 3. Kişi ve kurumlar tarafından denetim olanakları vardır. Devlet bu birimleri kendi denetim organları olarak kullanmayı hedefler. Vs vs daha bilmediğim bi ton şey vardır.
Bu durum 2012de şekillenmiştir daha çok.
Yani demem o ki banada bir kimlik fotokopisi ile bu şirket olayları saçma geliyor. O zaman bir ehliyet kursundan çal yüzlerce fotokopi vardır.
 
Geri
Üst