Thomann.de Den Alışveriş Yapmak Isteyen Varsa Kargo Ücretini Dağıtalım.

Merhaba arkadaşlar,
Thomann.de den alışveriş yapacağım. Ne alırsan al kargo ücreti anladığım kadarıyla 30 Euro. Başka alışveriş yapmak isteyen varsa mesaj atsın, birlikte sipariş verelim, kargo ücretini dağıtmış oluruz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Sipariş kaç gün sonra geliyor bir bilginiz var mıdır?
Tam emin değilim. Kargonun Türkiye'ye gelip PTT'nin eve getirmesi herhalde 10-15 günü bulur diye düşünüyorum.

Başınız ağrıyabilir bence hiç girişmeyin,çok güzel bir dayanışma olur ama sorun çıktığını düşünsene.Ne almayı düşünüyorsun ?
Elbette şüpheniz varsa hiç girişmeyin, kafanızın ağrıdığına değmez. Ben daha önce yurtdışından birşeyler getirttim. Sorun çıkmadı. Ben kulaklık alacağım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Fiyatlar Türkiye'ye göre çok ucuz. Fiyatlara bakarken teslimat yeri olarak Türkiye'yi seçin. O zaman Alman KDV'sini düşüyorlar. %20 gibi birşey. Ama tabii Türkiye'ye geldiğinde gümrük vergisi ödüyorsunuz. O da %20 civarı. Esas sorun kargo ücreti.
 
Samson SR850 kulaklık alacağım. Türkiye'de bir tanesi en ucuz 212 lira. Thomann da iki tanesi 34 Euro, artı 6 Euro gümrük, etti 40 Euro yani tanesi 75 liraya geliyor. Ama işte 30 Euro da kargo masrafı var o işi bozuyor. Düşündüm ki başka ilgili olabilir. Saygılar.
 
herke
Bunun için üye oldum zaten. Eğer ilgiliyseniz alışverişi siz yapın, ben gelip sizden alayım. Bunu düşünmek çok zor sanki.
Bahsedilen konu da bu zaten siz hiç tanımadığınız birine size bir şey alması için para gönderir miydiniz?
Veya para eline geçmeden hiç tanımadığı birisinin siparişini verebilecek(Sonuçta elinde patlayabilir) biri var mıdır?
Eğer böyle bir grup kurulacaksa karşılıklı güven açısından kişiler birbirinin tcsinden adresine her şeyi öğrenmelidir diye düşünüyorum.
Saygılar
 
Eğer böyle bir grup kurulacaksa karşılıklı güven açısından kişiler birbirinin tcsinden adresine her şeyi öğrenmelidir diye düşünüyorum.
Dediğiniz doğru tabii. Her türlü bilgiyi paylaşırız elbette. Dediğim gibi isterse yeri yuru daha belli birisi de (mesela dükkanı vs... olan) alışverişi yapabilir.
 
Geri
Üst