Ibanez Rgir20e-bk ?

Arkadaşlar merhaba forumda aradım ancak bulamadım bu gitarı kullanmış olan var mı acaba aranızda?
Çok makul bir fiyata düşmüş ve tam kafama yatan özelliklerde.
Pickuplar 81 85 olsa iyi olurmuş ama olsun xd (81 60 üzerindekiler)

LyL1VG.png


Değerli yorumlarınızı Garage Sale bitmeden bekliyorum.

Özellikleri: Sap Tİpi : Wizard 3pc Akçağaç/Bubinga
Göve:Ihlamur Ağacı
Klavye:Gülağacı
Perdeler:Jumbo
Köprü :Edge-Zero II
Sap Manyetiği:EMG® 60 (H)

Köprü Manyetiği: EMG® 81 (H)
Donannım Rengi:Kozmos Siyah
 
Merahaba, gitarın sabit köprülü olan modelini(rgir20fe) geçen kış hem İzmir Zuhal'de hem de Tünel Zuhal'de denemiştim. O sıralarda sıfır fiyatı 1800 civarıydı hatırladığım kadarıyla. Şuan sıfır fiyatı 2800-3000 arasıdır(biliyorsun Zuhal indirim yapmadan önce biraz bindiriyor).
Gitar Endonezya üretimi, Ibanez yeni serilerin çoğunu Endonezya'da üretiyor. Sadece bilinen ve üst düzey gitarlar Japonya'da kaldı.
Gitarı ilk elime aldığımda sapının standart Ibanez inceliğinde olduğunu farkettim. Kasası da ağır olmayınca gerçekten tüy gibi uçuyor gitar havada. İnsan biraz da ele avuca oturmasını istiyor gitarın ister istemez. Sapı Jackson'larla neredeyse aynı kalınlıkta ama sap şeklinden dolayı tutuşu güzel gelmiyor bana. Benim elime Jackson ve eski seri PRS SE'ler tam oturuyor, senin eline güzel gelirse bilemem. Ultimate Guitar'da gördüğüm en düşük puanı alan Ibanez sanırım bu arada. Ibanez: RGIR20FE Iron Label | Reviews @ Ultimate-Guitar.com
Kullanıcı puanı 7.7.
Köprüsü ve manyetikleriyle kağıt üzerinde çok güzel bir gitar. Ama sahada bazen böyle olmayabiliyor. Kesinlikle deneyerek alınmalı bence alınacaksa. Ama kaçırmamak açısından da iyi bir fırsat.
 
Bu paraya veya az daha fazlasına yamulmuyorsam Japonya'da üretilen prestige serisinin 2. ellerini alabilirsin. Yine yamulmuyorsam aktif manyetikli modeli yok ancak bunca insan yamuluyor olamaz diyor naçizane fikrimi beyan etmiş olmanın verdiği iç huzuruyla uzaklaşıyorum.
 
Geri
Üst