Gibson Les Paul Için Çıkarılabilir Pickguard

Selamlar, Gibson Les Paul gitar için kolay çıkarılıp takılabilir pickguard (screwless, bracketless diye geçiyor.) bulabileceğim yer bilen var mı? Online satış yapan sitelerde bulamadım. Gitarı delmeyi düşünmediğimden vidalı pickguard istemiyorum.
 
Son düzenleme:
Dostum selamlar. Gitarın pickguard ölçülerini al çizim yapmayı biliyorsan autocad ya da corel draw da istediğin pickguard modelini çiz router ı olan bi reklamcıda pleksi malzemeden kestir bir çok renk var plekside, arkasına çift taraflı bant (şeffaf olandan) mis gibi çıkarılabilir pickguardın hazır
 
Ben de cok arastirdim pickguard seklinde bir sticker yapan cikmamis. En iyi cozum yukarida anlatildigi gibi plastik malzeme kesimi yapan bir yerde yaptirmak. Fakat govde duz olmadigi icin govde kivrimlari nasil o plastik malzemeye uygulanir bilemedim. Ben daha kolay bir hareket buldum idare ediyor. Yuzey kaplama bantlarindan aldim. Cok hafif bir sekilde yapisiyor. Ayni telefon camina yapistirdigimiz korumalar gibi. Kesip yapistirdiktan sonra ayni telefoncularin cam korumayi takarken yaptiklari baloncuk alma islemi yapiyorsunuz.

IMG_2951.JPG IMG_2952.JPG
 
Isıtma işlemiyle pleksi malzemeye rahatça şekil verebilirsiniz. Fön makinası bile olur. Fazla ısıtmamaya dikkat edilmeli. Hamur haline geliyor yoksa deformasyon yaşanabilir :)
 
Geri
Üst