Bu Amfiyi Tanıyan Var Mı? Lütfen Yardım...

Merhabalar elimde bu amfi var. 2009 yılında bir abi hediye etmişti. Ancak amfinin ne markasını ne modelini google'a bile yazınca sonuç çıkmıyor. Tanıyan eden varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Markası = CAREER
Modeli= CG30R
30 W bir amfi
IMG_2266.JPG
IMG_2267.JPG
IMG_2268.JPG
IMG_2270.JPG
 
Basit+ bir pratik amfisi. Üstündeki özellikler güzel. 10" speaker var sanırım.

Pazarı olan, bilinen bir amfi değil eğer merak ettiğiniz buysa. İyi mi kötü mü onu da siz bileceksiniz. Elinizin altında amfi sonuçta. Eğer düzgün çalışıyorsa, ton olarak da istediğinizi alıyorsanız iyidir. Üstündeki özellikler iyi effects loop olması vesairesi.
 
Bu amfinin aynısı bende vardı 1998-2002 yıllarında kullandım. Ancak aynı yerde aynı şekilde yazmasına rağmen markası farklıydı. Diğer bütün her yeri potanslarına kadar aynı. İzmir'de birileri yapıyordu bu amfiyi. Benimkinin tam adını hatırlayamıyorum ama sanki Audio kelimesi geçiyordu adında. Zamanla zırıldamaya başladı. Vurunca kesiliyordu zırıldama. En sonunda bozuldu. Çok kaliteli bir amfi olmadığı zaten malzemesinden ve işçiliğinden anlaşılıyor.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
@Mehmet_Perdeci @owlyeah @markosegueda7819 tüm cevaplar için teşekkür ederim.amfiyi az cok taniyorum elimin altinda oldugu icin ama kimin nesidir, necidir bilmedigim icin sormak istemistim. aydınlattınız :) bi gün elinize geçerse diye söyleyeyim ben de: dediginiz gibi guzel bir pratik amfisi, tak calistir dvd gibi :D cleani guzel ama drive i çöp. Pedal da kaldirabilen bir amfi değil wah, delay, reverb vb. disinda.
 
Geri
Üst