Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

abicim bi parasını denkleştirsem alacam ama işte.. Ben bu gitarı alırsam bi daha gitar almam. Bunun manyetikleri 2 senede bir değiştirir değiştirir kullanırım, maksat kulak fazla ton tanısın. Şekline de hastayım hele o jacksonun sapın en sonundaki kendine has bi şekil var ya işte beni bitiren olay odur. E tabi sesi de güzel olunca haliyle alamamak işkenceden beter
 
burda bayadır bi jackson dkmg muhabbeti donuyor aslında benimde gitarımı satabilsem almak istedigim modellerden en agır basanı ama benim kafama birde ibanez NDM1 noodless signature takıldı ne alaka bende tam cozemedim ama acaip bir istek var bu gitarı almak icin...bi nevi ikinci gitar olarakda onu dusunuyorum...var mıdır forum ahalisinden bu gitarı calan,deneyen,tonu,klavyesi hakkında yorum yapabilecek birisi?

sevgi&saygı...
 
tonları farkeder evet. emg hz takılı bir gitar bulursan dene tonlar küçük sistemlerde pek farketmez aşağı yukarı dkmg ile aynı sayabilirsin.
int.ten dinleme işi bana herzaman sakat gelmiştir
 
Gitar ve ekipmanı hakkında her şey

Selamlar;
gitarı alalı baya bi zaman gecmesine rağmen hala kafamda bir sürü soru işaretleri var.alırken aceleci davranmam ve o zamanlarki bilgisizliğimin sayesinde kazık yemiş olma ihtimalim %90 larda..Neyse.
Oscar Schmidtt(böle mi yazılıodu yaa) by Washburn bi gitarım var.Sizce nasıl bir şeydir?Biz washburn ismine güvendik aldık ama tatmin de olamadık.Zaten gitarın kendisi de fender strat.ların dandiği görünümünde.Tabi o zamanlar da baslangıç için orta halli bi gitar aramaktaydım,bunu verdiler,birkaç kişi de kazık yediğimi sölemişti.200 dolar civarında aldım aleti,şimdi daha rahat klavyesi olan ve beni her tarzda(rock,metal,blues) tatmin edebilecek bi gitar markası arıyorum.Tercihim ibanez,jackson,charvel yönünde ağır basıyor.Önerilerinizi bekliorum.
Hepinize teşekkürler :dans
 
Yok çok kötü bi fiyata almamışsın yine 1. el aldıysan . Valla seni idare edebilcek gitar söylemek zor şimdi ibanez rg370 olabilir yada cort serisinden bi gitar olabilir. bütçen ne ona göre yani
 
Ya aslında hemen almayacağım için para biriktirmem söz konusu ve aldığım aleti de bir daha değiştirme ihtimalini düşünüyorum.1000 dolara kadar cıkabilirim,cort markası da bana pek güvenilir gelmiyo,adı üstünde sonucta cort yanii :LOL: rahat klavyeli bi alet işte ve beni her alanda tatmin edebilecek bi alet diyorum bu kadar fender telecaster nasıl?
 
fender telecaster güzeldirde her tarza pek uygun değildir. :D her alanda tatmin edecek ibanez bulabilirsin. ben ibanez kullanmadım ama pek çok kişi ibanez önerir her tarza :)
 
her tarza stratocaster gider =)

Ben bir amfi almayı düşünüyorum,fazla büyük olmayacak evde çalışmak için,ama ne alsam bilmiyorum,eski amfim marshall mg15dfx ti pek memnun değildim.

acaba diyorum yine öyle düşük bir amfi mi alsam(laney 15 watt mesela)
yoksa biraz para biriktirip laney tubefusion serisinden bir amfi yada tüm kontrol olayını boşverip en basitinden bi fender pro jr. mı alsam?

elimde boss gt6 olduğu için efektler hiç sorun değil bu arada.
bu arada fender pro jr. kullananlar memnun mu acaba ,kaça bulunur türkiyede?blues jr.daha iyi oalbilir belki ama ona yetecek param yok =)
 
gfx8 nasıldır?

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım! acaba gfx8 nasıldır? ben yeni aldım ve kullanma kılavuzu olmadığı için baya bi kıllandım ingilizcesi var ve çözemeiyorum MAlmsteen tonlarını kısmende olsa alabilirmiyim?? verceğiniz bilgiler için şimdiden thankssss
 
arkadaşlar.jackson dk2 gitarıma neck bölümüne Seymour Duncan Shr 1 Hot Rail,bridge bölümüne dimarzio paf pro takmayı düşünüyorum.
istediğim tonlar neckte fender stratocater clean sesine yakın bir sound,ve temiz bir distorion sesi,bridgede de mid-bas dengesi ortalama temiz distortion sesleridir.tarz olarak belirtmek gerekirse hard rock-heavy metal ortası bir tür sound.
bu manyetikleri alıcam fakat sizlerinde görüşlerini almak istedim.
 
Geri
Üst