Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

Arkadaşlar tekrardan selam ... Ankarada bildiğiniz, gitar yapan veya tamir eden bir yer biliyormusunuz gitarın hafif içine göçen yerlerinin düzeltip cilalayan birisi yada bi yer bu konuda bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim yepyeni gitar daha 2 günlük yahu :cry: o kadar hevesle aldım bu sabah kayışı çıktı ve yere düştü o göçüğü düzelttirmek istiyorum
 
merhabalar;
benim solak elektro gitar secimi hakkında sorum olacaktı.Bilindigi gibi solak elektro gitar alternatifleri cok kısıtlı. kararımı ibanez rg370dx te kıldım.(endonezya malı) gördügüm yorumlar hep eski kore üretimlerinin cok iyi oldugu . endonezya üretimleri hakkında yorum göremedim bilen varsa yardımcı olabilir mi ? yada bildiginiz bu gitar modeli ayarında baska bir gitar biliyormusunuz(solak) ? birde şey konusunu cok merak ediyorum. acaba bir sağlak normal elektro gitar alınıp , manyetikleri ve telleri ters cevrilirse aynı performans alınabilirmi yoksa bu iş sakat mı ?
yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim.
 
sağlak gitarın manyetiklerini neden ters cevirdin onu anlamadım :D ama o sakat iş.yani potanslar falan yukarda kalır.ayrıca strat tarzı gitarlarda alt perdelere ulasımda cok zorlanırsın oyle bişey yaparsan.benden soylemesi.
 
O olay olsa olsa V kasalarda olur herhalde. FR varsa onun da tersini almak zorunda kalıcaksın. Saptaki marka yazısı da ters duracak. Düğmeler de çalarken bileğine deyecek. Bu tür şeyler olucak.
 
brokndwn demiş ki:
Çok sağolun içimi rahatlattınız bu cila ne kadar tutar :p ha bu arada düştüğünde akordu bozulmuş sanırım, nette akord programı varmıdır? Tekrar Teşekkürler

moralini bozmak istemem ama, ciddi akort problemi yaşadıysan düşürdükten sonra, sapta problem oluşmuş olma ihtimali yüksek, bi baktırsan iyi olur derim. :?
 
arkadaşlar sizce cort m600 mü yoksa ibanez rg370dx mi solak gitarlar arasında bu fiyat aralıgında secim yapmam gerekior siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? neden?
 
ibanezin S serileri.hakkında yardım...

ibanezin S serileri arıyorum.piyasada Sa160 ın floyd roselisi yok galiba gören varmı arkadaşlar.veya ikinci el olan biri varmı.cevaplarınızı bekliyorum.S540 Sa160 ın floyd roselisi gibi ama manyetikler farklımı bilmiyorum.veya bu seriler piyasadan kalktımı.
bir humbucker iki single manyetiği olan floyd roseli ibanez marka bildiğiniz gitar modeli varmı arkadaşlar?
sayg.
 
Geri
Üst