Ilanlarımıza Gelen Takas Teklifleri Dizini

Her ne kadar "Alışveriş Yaparken Sabır Dolu Anlarımız" isimli çok sevdiğim bir başlığımız olsa da hep beraber şaşırmak, şaşırtmak ve gülmek için böyle bir başlık açmak istedim. Bugüne kadar aldığımız en cins ve garip takas tekliflerini burada toplayalım diyorum.

Bugün bir gitarıma 2 gitar + elektronik sigara teklifi aldıktan sonra böyle bir fikir geldi aklıma. Daha önce de Samsung akıllı bileklik teklifi almıştım. Ama okuduğum diğer örneklerin yanında bunlar normal kalıyor, sanırım @welmour 'a "tüplü demir bilye atan tabanca" (yazarken bile gülüyorum) teklifi gelmişti, ek olarak malum doğan-şahin araç teklifleri oluyor :)

Siz de "daha neler ya" dedirten tekliflerinizi burada paylaşın, beraber şaşıralım :D
 
Hocam line6 amfi'ye 500gb muzik arsivi (adam muslum falan damar da var bak ha yazmisti)
Metal Muff'a sac kurutma makinesi
Nota Sehpasina 4 tane Axe az kullanilmis deodorant.

Bunun haricinde elektronik sigarama tras bicagi ve losyon
Bisiklet jantima kacak sigara
ve daha hatirlamadigim yiginla teklif aldim. Bitmiyorlar :)
 
Arkadaşımın ibanez gitarını satıyorduk. Modelini tam hatırlamıyorum ama geçen yaz sıfırı 1200 lira civarıydı. Facebook gruplarından bir tanesine (müzik değil genel olarak satış) resimlerini koymuştum. Bir tane arkadaş markasız bir klasik gitar + 50 lira teklif etmişti. Reddedince de özelden küfür edip engellediydi.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Gitara karsi hali yakima makinesi teklifi aldim.Sifirdi.Sifir oldugunu nasil anlicaz diye sormustum cevap yazmamisti.
Demek ki sifir degildi.
edit: pardon simdi hatirladim amfiye karsi teklif almistim, gitar degil.
Nasıl ya? Maymuna bile bu kadar şaşırmadım hadi ilginç falan diye de bunu birinin kabul edeceğini nasıl düşünmüş anlamak mümkün değil.
 
Takassız olduğunu özellikle belirttiğim 1978 Model Fender Stratocaster ilanıma canlı maymun teklifi almıştım, o günden beri hiç bir ürünüme takassız yazmıyorum. Belki bir gün astronot kıyafeti falan lazım olur?

-Canlı- maymun diye belirttiyse daha bir korkunçlu. Lan yoksa şu maymun kafasından çorba içenler doğru mu ? O, internet miti değil miydi ?
 
Yanı aslında ilk defa başıma geldiği için çok mantıklı bulamadım. Bir kişi geçenlerde dövme teklif etti. Dövmeci sanırım arkadaş bir de farklı sehirlerdeyiz.
 
Gitar ve müzik ekipmanlarıma karşılık aynı kategorilerde takasa açık olduğumu belirtmeme rağmen krampon, topuklu ayakkabı, tıp textbooku gibi çeşitli takas teklifleri almıştım zamanında.
 
Buaraya da ilanını verdiğim japon yapımı ESP SV'me karşılık Yine sarı sitede ilanı bulunan, sonradan çakma alev boyası yapılmış, muhtemelen çin yapımı Jackson teklif edildi.

Başka biri de max 300 Usd değerinde bir washburn veya samick, presonus ses kartı ve kulaklık, mikrofon tellif etti.
Washburnun de min 1000 usd olduğunu iddia ediyor.
Takas teklif şartını da açıkça yazıyorum yani...
Milletteki özgüven takdire şayan.
Tabi hiç biri maymun teklifi gibi olamaz 🤣
 
Son düzenleme:
Geri
Üst