Smokin

slm uzun bir aradan sonra yine turkrock tayım calışmalar ii gidiyodur umarım ortak calışmalar yaparız sizin demonun tanıtımını yapıyorum burda genelde beğeniyorlarbir kaç tane uyuz çıkıyo ama neyse bizim demo olmayacak galiba sanssızlık yüzünden simdide saglık problemlerım cıktı simdi iiyim hade kendinize ii davranın
 
öncelikle desteğin için teşekkür ederiz.yakın zamanda yeni parçalarımızıda koymayı düşünüyoruz fakaaaat.

DUYURU:
BAZI ÖZEL SEBEPLERDEN DOLAYI SMOKİN VOKALİSTİYLE (YALNIZCA MÜZİK ALANINDA ) YOLLARINI AYIRMIŞTIR.KENDİNE GÜVENEN VE TARZIMIZA UYUM SAÐLAYABİLECEK VOKALİSTLERE KAPIMIZ AÇIKTIR!

Woodcu demoyu kendiniz evde kaydetmeyi denesenize artık bir bilgisayar ve işinizi görecek tonla programla evde gayet makul kalitede kayıt yapabilirsiniz.bizim parçaların hepside ev ortamında kaydedildi sonuçtanda gayet memnunuz.

son olarak xentrus vokalist bulur bulmaz gelicez oralara... ;)
 
Selam dostlar.Adınızın değiştiğini yeni öğrendim.Boşuboşuna Elektrolit başlığı arıyormuşum haberim yok :)
Bildiğiniz üzere Rutin grubu ile 23 Ekim'de vericeğimiz konseri iptal ettik.Size de bu konuda haber veremedik.Bu yüzden özürümüzü kabul ederseniz sevinirim. :(
-------------------------------------------------
Kasım ayının son haftası İzmir Roi Bar'da çıkma olasılığımız var.Bizden kaynaklanmayan bazı sebeplerden dolayı bu konseri gerçekleştireceğimiz henüz kesin değil.Ama olacak gibi davranalım.Bir hafta sonra yani konserin olacağı tarihten iki hafta önce konser ihtimali kesinleşecek.Eğer 3. grup olarak gelmeyi düşünürseniz buradan veya bizim başlıktan http://www.turkrock.com/ftopic5826.html bize haber verin.
Ayrıca Bursa'da okuyan gitaristimiz Mert'lede [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.(Tarz konusunda bazı soru işaretleri vardı kafasında o yüzden iyi olur onunla konuşmanız)
Para mevzusu var birde tabii.Bar bize tek grup için 70 kişiyi zorunlu tutmuştu.70 kişiden aşağıda bir rakam olursa konserde hiç bir şekilde bir para talep edemeyeceğimizi söylüyorlar.Yani eğer 3 grup olarak çıkarsak ne kadar izleyici gelmesi gerekicek malumunuz.Yeterince izleyici getirebileceğinize inanıyorsanız bir sorun yok dostlar ama bu konu benim yeterince kafamı kurcalıyor.Açıkçası size yol parası konusunda bir yardımımız olamayacak.Eğer konser için yeterince izleyici getirebilirseniz gelirken yaptığınız masrafı çıkartabilirsiniz.Ama dediğim gibi bu konu benim kafamı kurcalıyor.Ses sistemi konusundada bir tek problem davul sanıyorum.Eğer barın sabit grubu izin verirse davulu kullanabilirmişiz ama buna benim aklım pek yatmıyor.Çünkü daha önce burada çıkan pek çok grup birtakım sorunlarla karşılaşmışlar.Davulu üç grup olarak kiralarız diye düşünüyorum.Bunu üç grubun davulcusu aralarında konuşup anlaşır herhalde...
Onun dışında birde ne tarz yaptığınız hakkında bir merakım var.Rutin punk grubu mesela ama bizim punk gruplarına pek sıcak baktığımız söylenemez.Eğer alternatif çalıyorsanız bizim için daha iyi olabilir.Zaten barlarda alternatif istiyorlar heavy parçaları bile araya sıkıştırıcaz biz :)
Şimdilik aklıma gelenler bukadar.Cevabı bekliyorum acil.
Görüşmek üzere dostlar.İyiçalışmalar... ;)
 
brianmolko öncelikle smokinden olmadığımı belirtmek isterim.
iyi niyetli olduğun kesin ama biraz dolandırmışsın gibi geldi bana lafları. yanlış anlama tabi kötü niyetlisin demiyorum. olmayacakmış de bukadar.
bir de tarzlarını merak etmişsin adamlar kaç kere yazmışlar demomuzu dinleyebilirsiniz diye. dinlersen asid jazz yada heavy metal yapmadıklarını görebilirsin. bir de 3 grup nereye hangi zamana sığacak, kaçta başlıyomuş bu program :roll: neyse ben de uzattım başarılar, saygılar...
 
millet napıyosunuz? metin sesin soluğun çıkmıyor :LOL:
olum ramazandan sonra içmeli zıçmalı bişeler yapalım hep beraber :twisted: bas gitarın hayırlı olsun ben de yakında musicman mikrofon almak istiyorum nerden bulabilirim?
bu arada aşk bizi ısırıyorken ingiltere listelerinde ilk sıraya oynuyormuş.
adamlar vokale hayran kalmışlar. bu kadar sevildiğime göre artık şiir albümümü çıkartabilirim. isteyenler aşk bizi ısırıyorken parçasının şiir versiyonunu şiir kitabımın şiir bölümünde görebilirler. ( ayrıntılı bilgi için bkz. anabritanica sayfa A-174 )

musti fal baktırdım, üç vakte kadar nete girip saçmalıcakmışım.
neyse bir derdiniz olursa, bulaşan sataşan filan, bana gelmeyin hadi görüşürüz......metinim öptüm...

:kicsalla
 
Dolandırmışmıyım?Anlayamadım...Neyse grup elemanlarından tatminkar bir açıklama gelirse sevinirim.

(Rutin grubuyla konuşulanlara göre gelmeye hazır olduğunuzu duymuştum.O yüzden buraya gelip bunları yazdım.Hiçbir kötü niyet taşımıyorum.Nereden böyle bir düşünceye kapıldığınızı anlayamadım...Neyse...)
 
molko
bahsettiğin şartlarda bu imkansız hiçbirşey net değil ve davul anfi kiralama ulaşım falan bizimle alakası olmaması gereken şeyler diye düşünüyorum.
bide en büyük sorunumuz artık vokalimiz yok ve bir süre(belkide sonsuza dek)çalışmalarımızı askıya aldık.
 
yanlış anlaşılma olmuş. ben kötü niyet zaten görmedim. beni grup elemanlarından ayrı tutarsan sevinirim bu arada:) iyi niyetini anladım zaten neyse hakketen uzatmayayım ben delinin biri taş atmış kimse taşı nereye attığını anlamamış ya da öle bişey. HER NE SÜRÇÜ LİSAN ETTİMSE AFFOLA...
 
virüsüm ben, akıllara zarar insanları kemirip cüzzamlı sokaklarda dolaştırırım. ama özümde iyi bir insansıyımdır. hariçten gazel okumam, kendi işime bakarım!
 
vokalin ayrıldığına harbiden çok üzüldüm,ewde kayıt yapmaya gelince ses kalitesi sizinki kadar ii olmuyor,ayrıca bende cok kötü bir bas var studyoda yapmayı düşünüyoruz kanal yapamıcaz hücum olucak kanal cok pahalıya patlıyor,genelde punkçı olarak tanınyoruz ama bir kac tane punk sarkı var bizde bence hardcoreye daha yakınız bizim sarkılar genellile cover oluyo başka gruplardan cekindiğimiz için pek ii bir sarkı koyamıycaz kendi sarkılarımızın hakları saklı değil yani sizin anlıyacagınız baya uğraşacaz hade ii calışmalar
 
İki grupta gayet başarılıdır arkadaşlar, iç çatışmaları bırakıp kendi önümüze bakmalıyız!...

İyi işler yapabilmek için başkalarının hakkında yorum yapmak yada eleştirmek yerine, öncelikle kendimizi eleştirmeliyiz, kendi hatalarımızı bulup onları düzeltmek için çaba sarfetmeliyiz!....!


:metalhead


(Kimse üzerine birşey alınmasın ben düşündüklerimi dile getirdim, saygılar....)
 
Geri
Üst