Smokin

Herkese selam 8O

Arkadaşlar şu an bir asker olarak yazıyorum bu mesajı.Hafta içi belli olacak nereye gideceğim.Şu an adanadayım.Bu arada dün gece Pick-Up Rock Bar'daydım.Barın sahibi sizi sordu.Telefon numaranızı istedi.Sizi getirmek istiyormuş.Bikaç gün içinde gidicem yanına.Şu vokalist olayını halledinde gelin abi adanaya.Sallarsınız ortalığı.Hepinizi öpüyorum.....

Zek
 
Ooo Zekicim hayırlı teskereler sana. Bizleri haberdar et nereye gittiğini bilelim. 6 ay mı yapacaksın? Bizi ve grubu bu kadar düşünen ve seven bir arkadaşımız olduğu için çok mutluyum...

Vokalist olayı henüz kesinleşmedi ama arayış devam ediyor. Adana ya gelmek istiyoruz. Yiğit gelir bizimle. Yeni bir vokalist bulana kadar vokalistimiz o.

Görüşmek üzere
sevgiler
Metin
 
Selamın aleyküm..:) ben sizin askerin kardeşi okan. abi şarkılarınız çok ii. sizlerle tanışmayı çok istedim ama fırsat olmadı.olur inşallah.. gerçi ben sizi baya bi tanıyorum ama..neyse adana'ya bekliyoruz. kebap falan... güzel şeyler.
müzik de........:) selamlar.
 
Zeki çok sağol abi hakkaten bizi bu kadar düşünen bi arkadaş yoktur herhalde.Bu arada avatar çok şık olmuş bozma bence.
Okancım çok sağol memnun olduk seni de gördüğümüze.
Sevgiler

D.
 
Herkese selam :LOL:

O sizin sıcaklığınızdan kaynaklanıyor arkadaşlar.Bu arada eskerliğim İzmir-Kısa Dömem Denizci çıktı.İzmirin tam merkezinde diyorlar.Çok ballıyım sanırım!İzmire konsere felan gelirseniz görüşürüz.Bu arada benim internet siteme bi göz atın.Adresi aşağıya yazıyorum.Ziyaretçi defterine bişeyler karalayın.Sevgiler..

Adres : zekist.sitemynet.com (www yazmayacaksınız)
 
Sevgili Zeki;
Daha önce askerliğini ist. beykozda yapmış biri olarak, bu tür yerlerde askerlik yapmanın büyük avantaj olduğunu söylemeliyim.
İyi yolculuklar ve hayırlı teskereler sevgili arkadaşım. 6 ay höbölöp diye geçer ve yazı beraber karşılarız, Bursa da... yaparız birşeyler...
Metin
 
koç be ballı arkadaşım benim. olum benim EVREN diye bi arkadaşım var dünya tatlısı bi herif; onunla aynı yere çıkmışsınız. görüşün tanışın mutlu olun. ona da söylicem şimdi.
hayırlı teskereler....
 
Herkese selam
Acemilik bitti.Dağıtımım istanbul beykoz - ışın kurtarma gemisi çıktı.Şansa bak metinle aynı yerde yapmış olcam.Hepinizi öpüyorum.Sevgiler... :)
 
Selam smokin.Neredesiniz millet..!Ben Adanadayım. Kesin bu sessizliğin arkasından bi bomba patlıycak.Heyecanla bekliyoruz.....!
 
Geri
Üst