Uad Apollo Twin Thunderbolt Windows Uyum Güncellemesi

Arkadaşlar,

"Apollo Twin Thunderbolt Versiyonları Artık Bootcamp Win10 Altında Eski Versiyon Thunderbolt2 Bağlantı Portu İle Sorunsuz Çalışabiliyor."

Daha önceden destek birimine mail attığımda "usb-c destekli anakart gerekli" gibi bir açıklama yapmışlardı ama şu an yeni bir firmware güncellemesi yayınlayarak hem mac hem de windows altında eski tip thunderbolt portlarından hiçbir çevirici vs gerekmeden çalışılabiliyor, windows üzerinden wdm varsayılan aygıt olarak da seçilebiliyor, asio sürücüsü olarak da sorunsuz kullanılabiliyor. Sırf bu yüzden usb-c destekli bilgisayar almak zorunda kalacaktım iyi oldu :) Cümleten hayırlı olsun, darısı usb versiyonların başına :)


18738586_10209096601508468_4587996846475846025_o.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
UAD on numero, böyle mühendislik başka tezgahta yok, üstüne kart tanımam:) Güle güle kullanın.

Daha önce muadil Apogee ve RME'leri de kullandım, onlar da gayet iyi kartlar ama UAD'ın farklı bir analog sıcaklığı var, pluginleri de kalite, özellikle kulaklık amfi çıkış katı şu ana kadar kullandığım en güçlü kart, evde twin, studyoda Apollo 8 (yeni nesil siyah) kullanıyorum bu arada, gayet memnunum, gözü kapalı tavsiye edebileceğim bir kart.
 
Yeni twin siyah modelleri ağzımı sulandırıyor. Eskisi bir yerde işlemci gücü olarak yetmiyor. Yazılım desteği harika evet. Ampeg bas ile bas plugin problemini ilelebet çözdüm, fender tweed' de harika. Positive gridmiş, oymuş buymuş hikaye.
 
Geri
Üst