Line 6 Hd Pod 300 Vs

Arkadaşlar şuan elimde boss me 25 var ve tonlar yetmemeye başladı ve ayakla kontrol etmek bir hayli zor pedalı sadece bankadaki tonlar arasında gezebiliyorsun. Takas yoluyla elime me 70 geçecek ve ben onu tekrar üstüne 150 TL kadar koyup line 6 pod hd 300 almayı düşünüyorum. Me 25 ile me 70 arasında ton farkı çok olurmu bilmiyorum ama me 70 analog setup olarak kullanılabiliyor Manuel modda bu hd 300 de var mı onu da bilmiyorum sizce değermi me 70 i verip üstüne 150 koyup hd 300 almaya kafam çok karışık
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Maalesef analog setup için hem kullanacağım yer müsait değil hemde bütçe uygun değil. Peki sizce değer mi hd 300 e extra para vermeye üstüne?
 
Bahsettiginiz gibi Me-25 sadece presetler uzerinde gidebiliyor. Bu yuzden "stompbox mode"u olan bir processor'e gecmeniz yerinde olacaktir. Sound konusunda ise istediginiz zaman multi effects processor'un yanina analog bir distortion/overdrive pedali ekleyerek tonunuzu degistirebilirsiniz.
 
Bende line 6 hd 400 var.Gerçekten güzel aletler ayrıca line 6 nın sitesinden custom tone indirme şansına sahipsin.Gerçekten güzel ton yazan insanlar var tek tıkla indirip kullanabiliyosun.Ben al derim sahne kullanımına da uygun gayet
 
Hocam evet videoları var ama benim anlamam gereken me 70 le farkı. Bunu youtube da maalesef bulamıyorsun bende o yüzden buraya yazdım. Me 70 kullanan yokmu?
 
me 70 kullanıyorum modülasyon efekteri hariç çöp alet. biraz müzik birikimin varsa kesinlikle tatmin etmez seni. line ları falan bilmiyorum ama bana da sağlam bi pedal prosesör vs lazım ben de arıyorum.
 
prosesör alacaksanız gerekirse bekleyip, biraz daha para ekleyip sağlam bir adet almanızı öneririm. pedal setup düşünmüyorum demişsiniz ama oldu da düşünürseniz teker teker drive dan başlayarak paranız oldukça toplayabilirsiniz eğlenceli heyecanlı da olur fikrimce. ama prosesör ucuz bişey alayım idare etsinle olmuyor. üst modellere bakın derim o yüzden.
 
HD 300 ve 500 arasında ses farkı yok diye biliyorum. Hd serisi hakkında çok olumlu yorum var ama me 70 hakkında pek fazla bişey bulamadım
 
Geri
Üst