The Lost City

Andy Garcia'nın yönetip oynadığı 2006 yapımı uzun ve güzel film. Açıkçası Andy'den acemi isi bekliyordum ancak izledikçe yanıldıgımı anladım. Dustin Hoffmann ve Bill Murray de filmde konuk oyuncu modundalar. Inés Sastre'nin güzelliği de ayrı bir başlık konusu olabilir.

Film Küba devrimi esnadında bir ailenin dramını anlatıyor. Farklı görüşlerdeki aile bireylerinin çatışması filmin önemli boyutlarından biri. Ayrıca Küba devrimine olan gerçekçi yaklaşımı bile izlemek için başlı başına bir neden.

Che için "Che cosa e?" diyenlere yanıt bu filmde.
 
Filmin ilk 45 dk.sını falan izledikten sonra dayanamayıp kapattım. Yalnız şöyle bir durum söz konusuydu ki biraz moralim bozuktu ve duygusal bir film izleyesim vardı. Andy Garcia'yı severim, filmi de "romantik"lerin arasında görünce alayım dedim. Hatta oradaki eleman da "Süper filmdir" falan diye gaza getirdi. Neyse film başladı duygusallıktan eser yok! Çok sıkıldım,içim bayıldı kapattım ben de. Ama tekrar izlemeyi düşünüyorum; çünkü aslında sevebileceğim bir filmdi sanırım :D Che ve arkadaşlarının Batista'yı devirişi anlatılıyordu,bu olaylar sırasında filmi romantik kılacak bir aşk doğacak mıydı bilemiyorum izleyelim, görelim :)
 
andy garcia'yı oldum olası severim.oyunculuğu on numara zaten her zaman ama bunun yanında yönetmenliğide çok başarılı bu filmde.yanlış bilmiyorsam filmin müziklerinide andy garcia yapmış.

Inés Sastre nasıl bir kadındır ya,inanılmaz güzel bir bayan...
 
Geri
Üst