Genç Osman Yavaş

Kan Kokusu Albümü ile gönülleri çaldı gitti. Ses rengi ve yorumu ile tek albümle bu kadar iz bırakması çok büyük bir başarı. Keşke keşke bir albümle solo veya başka türlü karşımıza çıksa. Geçen aylarda albüm çalışmaları yapıyor dedikodusu dönüp dolaştı. Birçok kişiye göre turk rock tarihinin en iyi vokali olarak kalıcak. Bulup çıkartmalı bir yerlerden Baltayı İki Yolu söyletmeli.
 
kesinlikle ülkedeki en iyi rock vokallerden birisi o. tam hatırlamıyorum(bi röportajda okumuştum galiba) ama mavisakal ın yeni albümünde vokal yapacakmış fakat tibet abi gelince o varken bana düşmez demiş. bunca zamandır hiç ortada gözükmemesi de ilginç.sanırım onunla ilgili bilgiyi mavisakal veya karapaks elemanlarından alabilirz. ya da güven abiden.bu işler ondan sorulur nasıl olsa bu ülkede. :) ama benimde çok özlediğim ve dinlemeyi istediğim bi vokal, hem kan kokusu şarkılarıyla hemde farklı yeni şarkılarla. ne dertliymişim bu konuda şimdi farkettim bende. 8)
 
koyukahve sana katılıyorum!

genç osman'ın kadife gibi sesi var, ben solo albüm çıkaracak diye duydum bilmem ne kadar doğru? ama kadıköy civarında işleri olduğunu duydum!?
 
genç osman la ilgili heyecan verici bir haber var vikipedia dan.
hatta albüm de mi çıkmış ne olmuş tam anlamadım.Alttaki ikinci linke bir bakarsanız eğer şarkılar falan var.

" Kaan Altan, Karapaks'ı kurarken, Murat Tümer, Mavisakal olarak Tibet Ağırtan'la devam etmiştir. Genç Osman Yavaş, uzun bir aradan sonra davulda Kürşad Ünügür, gitarda Kubilay Özvardar ve bas gitarda Kemal Arkan olmak üzere Hindiba adlı grubu kurmuştur (2007)."

aha linkler

http://tr.wikipedia.org/wiki/Genç_Osman_Yavaş
http://www.ilike.com/artist/Hindiba
 
bu sesi tekrar duymak gerçekten güzel, ama bundan daha güzeli de olabilirdi. Kaan abi yazardı ve çalardı genç osman vokal yapardı. ben GERÇEK bir ''yeniden'' albümü isterdim. ve eminim bunu isteyen tek insan ben değilim...
 
Mavisakal'ın asıl vokali Tibet Ağırtan'dır ve öyle kalacaktır. ;) Kaan Altan'ın gruba geri dönmesini isteyenlerden biride benim. Ama, Taylan Dedeoğlu'da çok çok iyi bir gitaristtir. :)
 
Solo albüm çıkarttı. :)
Gen%25C3%25A7-Osman-G%25C3%25B6ky%25C3%25BCz%25C3%25BC-Masmavi.jpg
 
Geri
Üst