sil

Grubun soundunu beğendiniz mi?

  • Evet

    Oylar: 5 35.7%
  • Hayır

    Oylar: 7 50.0%
  • İlgimi çekmedi

    Oylar: 2 14.3%

  • Toplam oy veren
    14
Şarkılar gerçekten kulağa hoş geliyor. Emeğinize sağlık. Özellikle Kendi Halinde parçası hem müzik hem de yorum olarak çok iyi. Diğer şarkılarda vokal biraz daha geliştirilebilir diye düşünüyorum. Yolunuz açık olsun.
 
Esasında yapmaya çalıştığınız şey hoşuma gitti, grunge ile mesafeli bir ilişkim olmasına rağmen (bazı grunge parçalarına bayılırım, bazılarını -birçoğunu- hiç duymasaydım iyiydi)..

Soundunuz ve trafiğiniz daha kolay dinlenir, yormayacak hale gelse belki daha da hoşuma gidecek ama buna da siz karar vereceksiniz, yani 2 dakikalık ta şarkı olur (ya daha fazla söz yazmalı, ya da birşeyler anlatan melodiler koymalı sanki, bayan melodilerle sıktığınız an kaybedersiniz dinleyiciyi) ..

Aklınızda çalan ile şu an bize duyurduğunuz müzik aynı ise memnun olmalısınız, o zaman yola devam.. ""Yok hala bir şeyleri deniyorsanız"" şu gitar tonlarını biraz yumuşatabilirsiniz, reverb iyidir de belki o kadar fazlasına gerek yoktur.. Ama düzenleme işinin sonu yok, ben anca yorulunca bırakırdım..

Neyse 2 kere dinler miyim, bu haliyle sanmıyorum, anlamaya çalışırken yoruyor, ev kaydı bile olsa daha iyisi olabilir.. Beğendim mi, evet, bazı kısımları, sözleri, ""tercihi"", ""ifadeyi"", eğlenmenizi.. Önce samimi geldi yaptığınız iş, bir yerlere varmasını umut ettim.. Sayfayı takibe aldım, vaktim oldukça bakacağım..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
sahne afiş.jpg
 
Geri
Üst