Floyd rose lu gitara sabit köprü takmak

senin işin yalıyı gecekonduya çevirmek gibi bişey.Gitarının agacından getirtmelisin öncelikle siparişi veren sayılı yerler vardır.gerekli ağaç geldikten sonra bana ulaş ben sana hallederim sorunun devam ediyorsa.
 
Kilit sistem olabilir ancak tremoloyu çıkartıp sabit yeni bir köprüyle değiştirmeden önce iyi bir ayar yaptırmak lazım. Entonasyonununuz rezil olabilir. Bence yazık etme o gitara. İlla ki yapmak istiyorum diyorsan bir bilene yaptır. Hangi şehirdeysen orada bir luthier lazım. Ya da internetten araştırıp biraz teknik çizim v e imalat bilgisi bulman lazım buradan anlatmakla olmaz tabi bilirsin.
 
istediğin sadece fonksiyonellikse tremolo block un önüne arkasına iki tane takoz sıkıştırıyosun oluyor bitiyor.. ben aylarca öyle kullandım hiç bir sorun yaşamadım, ayrıca kilit sisteminide kullanabiliyorsun gayet de faydalı oluyor, sırf bunun için yapılmış köprü var bkz. ibanez mtm1 (mick7 signature)
 
hocam direk söküp sabit köprü takmak, ferrariye lpg taktırmak gibi bişiy.. en iyisi gitarın orjinalini bozmadan arkadaşların da dediği gibi no-tremolo gibi bir aparat kullanmak..
 
Geri
Üst