Vurgun (Rock) - Ankara

2006 yılında Ankara'da kurulmuş olan grup, haftalık bar performanslarının yanında cover ve beste çalışmalarına da devam etmektedir.

Grubun vokalisti Emre, 2 yılı aşkın bir süre Düş Sokağı Sakinleri ile çalıştı. Bu aralar sadece Vurgun'a konsantre oldu. Beste çalışmalarının yanı sıra sahnedeki farklı tavırları ve sahne showuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Grupta gitarda sevgili Merter var. Merter aynı zamanda grubun kurucu üyelerinden... Merter şu an sahne programlarına ara vermiş olan EXE ile de çalışmalarına devam etmekte.

Bass gitarda Rıza Vurgun'a eşlik ediyor. Aslında Rıza'nın Vurgun ile olan birlikteliği çok yeni ama buna rağmen çok kısa zamanda gruba adapte olup, grubun vazgeçilmezlerinden oldu. Rıza da EXE grubu ile çalışmalarına devam etmekte...

Ve davulda Mete... Mete'de yeni gruba dahil oldu. Halen adaptasyon sürecnde olsada sahne deneyimi ile bu süreyi çok kısa zamanda atlattı ve o da Vurgun'unun bagetlerini bırakmayacak gibi görünüyor. Ayrıca Mete'de Rıza ve Merter gibi EXE ile olan çalışmalarına devam ediyor.

Grup, ağırlıklı olarak Türkçe şarkılardan oluşan bir repertuar ile sahneye çıksa da, kült olmuş "It's my life", "Klling in the name of", "Muscle Musiem" , "The wall" gibi şarkılarıda seslendirmekte. Ayrıca kendilerine özgü cover'ları ile de alışılagelmiş melodileri "Vurgun'layarak" sahnede seslendirmekte.

Vurgun her Pazartesi 21:00 - 02:00 saatleri arasında Baraka MusicPerformance Hall'da bizlerle buluşuyor.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
lk dinlediğim zamanlarda son derece ön yargılı yaklaştığım hatta yakın çevremede eleştirdiğim bir gruptu Vurgun... Ama farklı zamanlarda dinleyincegrubun tarzını, özellikle Emre'nin sahne showunu, etkileşimini çok beğendim.

Ayrıca kendi coverlarında da çok başarılılar... Sahnede olduğu sürece elektiriği iyi yakalayan ve seyrciyi canlı tutan bir grup. Ben onları dinlemekten çok keyif alıyorum, umarım kendi bestelerini de yakın zamanda bizlerle paylaşırlar.

pst: dün akşamki "Lovesong" için çok teşekkürler :)
 
Sevgili Menekşe forumu açtığın için ve grup hakkındaki yorumların için VurguN adına teşekkürederim. Ufak bir hatırlatma yaz dönemi nedeni ile VurguN Baraka'da pazartesileri 21 : 00 - ?? : ?? arası sahne almaktadır... 8)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
VURGUN bugün saat 21:00 sularında Baraka'da sahnede....

Bizde ordayız, siz de gelin...

Hava sıcak falan diyenleriniz varsa Baraka'nın kendini aşan terasında salllanırken bira yudumlamayı öneririm.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Bir konuda özür borçluyum size.... Bugünün tarihini bilmiyordum kapınızı çalarken ama farkettiğimde çok geçti zira sevgili Emre'ye söz vermiştim bile... Çok güzel bir geceydi ama ben iyi değildim. Herşey için teşekkür ederim size, ayrıca "hoşçakalın" diyemediğim içinde kusura bakmayın, daha iyi bir günde birlikte eğleniriz umarım...
Sevgiler,
 
youtube'daki videolarınızı izledim..vokalin sesini çok beğendim, gitarlar, davul her şey çok ii..parçaları da çok iiyorumlamışsnz pencereyi özellikle çok beğendim yalnz vokal fırtınam'ı hayko cepkinin tarznda sölemeye çalışmış..aslında gayet ii olmuş ama kendi tarznda söleseydi daha ii olurdu die düşünüorum..başarılar;)
 
Geri
Üst