Fender Standart Strat Squire Series Hakkında

Merhaba sevgili türkrock üyeleri, size internette araştırdığım ve tatmin edici bi cevap bulamadığım bir konuyu danışıcam. İnternette bir ilanda Mexica üretimi bir tane Strat buldum ama internette hakkında her hangi bir bilgi bulamadım bahsettiğim gitar 2.el sapında Fender yazan yerin sağında Squier Series yazısı bulunmakta hakkında herhangi bir bilginiz var mı dediğim gibi normal standartlarla aynımıdır yoksa farklımıdır.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
 

Dosyalar

  • IMG_0897.JPG
    IMG_0897.JPG
    38.6 KB · Gösterim: 211
  • IMG_0898.JPG
    IMG_0898.JPG
    43.2 KB · Gösterim: 389
bende aynisindan vardi , 93 yilinda black lable olarak mexico squier lar cikardilar , üzerinde squier yazan mexicolar da var , hatta birisini gecenlerde arkadasima hediye ettim , genellikle poplar gövdesi var ama sapinin kalitesi amerikanlarinki kadar iyi diyebilirim , manyetikleri seramik , internette dönen dedikodulara göre amerikanlarla ayni agaclardan üretilmis ama benim bir cok squier ile ayni klasmandaydi , fakat bu resimdekinin gövdesi fender degil , üstelik köprüsü de fender degil. saygilar
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Eyvallah hocam, gitarı internetteki bir ilanda gördüm. Daha önce hiç görmediğim bişey olduğu için merak ettim. Dediğinize göre bu resimdeki direk çakma mı?
 
Geri
Üst