Paragraf

grupnd3.jpg

Paragraf, grubun vokal-gitaristi Serkan Beyde tarafından 2007 yılında İzmir’de kuruldu. Kurulmasının en büyük etkenlerinden biri; grup elemanlarının kendi fikirleri doğrultusunda müzik yapmak istemeleridir. Tamamen kendine ait bir sound ile kendi müzik anlayışını ortaya koyan Paragraf, kurulduğundan bu yana beste çalışmasına yöneldi. Şu anda siteden de dinlenebilen 5 şarkının söz ve müziklerini Serkan Beyde yaptı, düzenlemeleri ise Paragraf yaptı. Paragraf’ın müziğinde Soft Rock’ın bariz bir şekilde olmasıyla birlikte Blues ve Hard Rock öğeleri de var. Paragraf’ın amacı; bilinçli müzik yapmak ve kendi çabasıyla ilerleyebilmek. Taviz verilmiş ve içi boş olan müzikten hiçbir şey alınamayacağına inanan Paragraf, bu yolda taviz vermeden ilerliyor. Bu doğrultuda yola çoktan çıkmış olan Paragraf, demo, albüm gibi çalışmalara yönelmeyi düşünüyor. Yakın zamanda ise konser ve festivallerde sahne alıp, müziğini daha fazla insanla paylaşmak, Paragraf’ın ilk sıradaki hedefi.

Şarkılar:
6
Yolunu Kaybedenler
Çık Git
Durum Farklı
Sokaktaki Yabancı

Grubun Resmi Web Sitesi:
www.paragrafmuzik.com
www.myspace.com/35paragraf

İletişim Adresi:
[email protected]
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
afi3ck8.gif

Kurulduğu günden bu yana beste çalışmasında olan İzmirli grup Paragraf, 2 Şubat Cumartesi günü ilk konserini İzmir Alsancak Punta Bar’da verecek. Konserde Paragraf kendi şarkılarını çalacak. Ayrıca grup, yakın zamanda hazırlamış olduğu besteleri de konserde çalacak. Grubun myspace sayfasında olan 5 adet şarkısını www.myspace.com/35paragraf adresinden dinleyebilirsiniz.

Konser Bilgileri:
TARİH: 2 Şubat Cumartesi
SAAT: 14.30
MEKAN: Punta Bar Alsancak / İZMİR
BİLET FİYATI: 10 YTL + 1 Bira

PARAGRAF:
Serkan Beyde (Vokal – Gitar)
Engin Gürcan (Gitar)
Sinan Yalçın (Bas Gitar)
Efe Akışık (Bateri)

Sahne Alacak Diğer Gruplar:
INCRIES
UNSTABLED
TAXI

İletişim: www.myspace.com/35paragraf
[email protected]
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
16ubatyj7.gif


Paragraf'ın web sitesi değişmiştir. Bundan böyle yeni adres www.paragrafmuzik.com 'dur. Siteye 16 Şubat İzmir konserinin video ve fotoğrafları eklenmiştir. Bunun haricinde, multimedia sayfasından şarkıları dinleyebilir & indirebilirsiniz. Grupla ve şarkılarla ilgili düşüncelerinizi ''Defter''e yazarak belirtebilirsiniz.

www.paragrafmuzik.com


16 Şubat İzmir konserinin videolarını bu linklerden de izleyebilirsiniz;
http://www.youtube.com/watch?v=EqTiG6fE97s (Durum Farklı)
http://www.youtube.com/watch?v=iBCyBjfzhVA&feature (Yolunu Kaybedenler)
http://www.youtube.com/watch?v=v1bxquEc59c&eurl (Çık Git)
http://www.youtube.com/watch?v=lDAQeFUmLjA&eurl (Sokaktaki Yabancı)
 
Geri
Üst