Episode 13

OOOOO EPİSODE Türkiye de black metal in en iyisi.Forlorn till down hastasıyımdır.Yeni albümden pitch balck elime geçti.Süper olmuş yaa.Bu albümde süper olcak episode adına...
 
somberlain demiş ki:
befrockkucukan0.jpg

Aksilik çıkmassa ordayız.
 
immortal'ın mayhem'in seneler önce yaptığını yapmanın çok bi anlamı yok bence.bare yapıosun hakkını vererek yapda kötü bi taklit değil iyi bi taklit olsun:))
 
Sevgili Müzisyen ve Dinleyiciler;

Amatörce'nin bu haftaki konuğu Tortu grubu oluyor.

Amatorce konuklarını bu hafta bir süpriz bekliyor. 'Saygın Ay İle Profesyonelce' isimli köşemizde profesyonel gruplarımızın röportajlarını okuyablirsiniz. 'Saygın Ay ile Profesyonelce'nin ilk konuğu ise Derin6 grubu oldu.

Siz müzisyen ve dinleyicilere bu hafta seslenen profesyonel müzisyenimiz ise Derin6'dan Cem Özçelik oldu.Kendisine amatör müzik adına vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ediyoruz.

www.amatorce.gen.tr
 
EPISODE 13 @ ZOR #11

ZOR#11 CIKTI !!!

17 Ocak Persembe'den itibaren Ankara'da, hafta sonuna kadar diger dagitim noktalarinda...

Zor Dergisinin yeni sayisinda 5 sayfalik detayli bir Episode 13 röportaji bulunmaktadir.

Dagitim noktalari icin: www.zormuzik.com

Kapak11.jpg
 
Benim anlamadığım bütün black metal grupları için neden ayrı ayrı en iyisi episode ya da en iyisi moribud diyorlar? Kime göre neye göre en iyi bu arkadaşlar? Neden bir death metal grubu için en iyi death metal grubu denmiyor?
 
Tabiki "en iyi" kavramı dinleyen seven insanların tamamen kişisel ve subjektif yorumu.aynı şekilde beyenmeyen takip etmeyen hatta "en kötü" diyenler de var.bunlar her tarzda olan şeyler sadece BM'de yok.tabiki bunlar kıstas alıncak şeyler değil sadece yorumdur.sonucta futbol maçı yapmıyoruz müzik yapıyoruz o yüzden lig hesabı "en iyi" veya "en kötü" kavramlarına gerek yok.isteyen dinler istemeyen dinlemez..
 
Öznellik boyutu.Biraz da balack metal tarihi ve gelişimiyle alakalı.Ama death metal dede bu tür kıyaslamalar heavy dede thrash dede olduğu gibi yapılıyo yapılmıyo değil. ;)
 
albümün normal de çoktan çıkması gerekiyordu...çok gecikti bence.tamam suç grubun değil ama..grupta artık raven records a tavrını koysun.bundan şikayetçi olan tek insan ben değilim sonuçta.
 
Forlorn Till Dawn Klip @ MTV Headbangers Ball (Tr)

"Forlorn Till...Dawn" klibi çarşamba günleri yayınlanan MTV Headbangers Ball (Tr) programının içeriğine dahil olmuştur ve birkaç haftada bir yayınlanacaktır.İlk gösterimi 28 şubat 00.10'da gerçekleşti.
 
Geri
Üst