Think-Shake(Hard Rock) - Ankara

Cümlelerini Hard Rock diliyle kurmayı amaçlayan bir grup THINK-SHAKE!!!

Hedefimiz coverdan ziyede kendi bestlerimizle, kendi müziğimizle insanlara seslenebilmek ve Rock 'n' Roll ruhunu yaşatabilmek...

Kadro:

Vokal : ?????
Gitar : Selçuk Eser
Gitar : Semih Hürmeydan
Bass : Tamer Açıksöz
Davul : ?????

İlk kaydımız olan Rock 'n' Roll is Coming Back For More'dan kareler;

ahahahayy6.jpg

Grubun oluşumundan da kısaca bahsedecek olursak;

Grup yıllardır Hard Rock Beste grubu projesi üzerine kafa yoran gitarist Selçuk'un pek çok kadro denemesinden sonra Lise yıllarında kurduğu ilk grupta gitarist olan çok yakın arkadaşı Semih'i yanına almasından sonra bir internet ilanında tesadüfen uzun zamandır aradığı Solist'i (Cem'i) bulmasıyla ilk tohumlarını attı, kısa bir süre sonra davulcuları (Emre) ve Basscılarını buldu, klavye için de Selçuk ve Semih'in hocası olan Özgür Konuk'la çalışma kararı aldı. Bir süre bu kadro ile devam etse de Selçuk'un okul durumu (mezuniyet) Cem ve Emre'nin ÖSS hazırlıkları sebebi ile bir süre çalışmalarını çok ağır bi tempoda ilerletmek zorunda kaldı. Finallerin ve ÖSS'nin atlatılması ile ilk parçaları olan "Rock n Roll is Coming Back For More"u kaydetmek için kolları sıvadı, o sırada çeşitli sebeplerden ötürü bass gitarist ile yollarını ayırdı ve kayıt için apar topar Sinop'tan kalkıp gelen, yine Selçuk'un eski ve yakın arkadaşı olan Tamer gerek kayıttaki performansı gerek grup elemanlarıyla çabucak kaynaşması sebebi ile grubun Bass Gitaristi oldu. Bu kadro ile bahsettiğimiz gibi "Rock 'n' Roll is Coming Back For More" kaydedildi. Emre'nin Kıbrıs'ı, Cem'in de Eskişehiri kazanmasıyla ve yeni stüdyonun tadilatıyla uğraşırken grup çalışmları tekrardan sendeledi. Davula Umut Öner'in geçmesiyle yeniden çalışmalara başlayan grup Cem'in gruptan ayrılmasıyla birlikte yeni vokal arayışlarıyla birlikte demo albümünün hazırlıklarına başladı...


Çok kısıtlı bir sürede hazırladığımız Rock 'n' Roll is Coming Back For More ile pek hazır olmadığı halde son dakikada bir müzik yarışmasına katıldık. ALbüm kaydı daha alınmamış olsa da demo kaydını sunabiliyoruz şu an.

Dinlemek isteyenler için;

http://myspace.com/thinkshake
www.purevolume.com/thinkshake
 
helal olsun beyler cayır cayır hard rock cümlelerini kurmuşsunuz gerçekten..bu günlerde hard rock beste yapıp yola çıkmak kolay değil tebrik ediyorum..şarkıyı dinlediğimde de bi sallandım bilgisayar başında tonlar vokal süper..selçuk dostumu önceden izlemiştim zaten hakkını veriyor bu tarzın ve o güzel fenderin..başarılar diliyorum yolunuz açık olsun..
 
:) Serkan biz de az çok seni biliyoruz , tanıyoruz sende o gitarin ve HardRock ın hakkını veriyorsun senin gibi ağır başlı kabiliyetli ve sağlam bir müzisyenden bu güzel yorumları almak bizi onurlandırıyor , teşşekür ederim sevgili dostum. EchoeS grubuna başarılar diliyorum ve selamlarimi iletiyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Teşekkürler Serkan, birlikte sahnelerin tozunu attırmak dileğiyle ;)

Mat sana da ayrıca teşekkür ederim güzel dileklerin için, we all die young...
 
Ohh Sonunda Tamer de Ankaralı olucak!! Canım Dostum! Arkadaslar Tamer'e söz verdim en sıkı fanınız olucam diye.. Think-Shake' e nokia supersoundda ve ileride basarılar..Görüşmek uzere.. :)
 
:D Tamere söz verdigin için bizim fanımız olmanda güzel fakat bunun böyle olmadıgnı biliyorum elbette glam tarzina olan tutkunluğunu göz önünde tutuğumuzda senden sıkı bir hardrock fani olur :)
 
teşekür ederim efenim :) beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyodum :) hehe bende hardrock fanı oldummm :) ankarada cok güzel işler yapcaz işallah öpüyorum hepinizi teker teker :)
 
Arkadaslar;

Adım Özcan. DAPHNE grubunun menejeriyim.

Her ne kadar müzik tarzlarımız uymasada her zaman destekçiniz ve takipçiniz olarak buradayım. Solist Cem yakın arkadaşım olur. Şarkınız çok iyi hakikaten. Umarım her yerde her istediğiniz olur. Bu konuda eğer bir yardımımız olacaksa her zaman kapımız açıktır.

Sevgiler Saygılar....
 
Dilediğimiz tek şey nefesinizin son anına kadar müziğin eşsiz ruhunu damarlarimizda taşımak ve hissetiklerimizi müzik aracılığı ile insanlarla paylaşmak , iyi dileklerin için çok teşşekkür ederiz özcan , tarzlarımız hakkında bir yorum yapmışsın; aslına bakarsan önemli olan tarz değil bence .Samimiyet, saygı,tutku ,var olanı koyun gibi kabul etmemek sorgulamak , eğer müzik temasında bunlar hisediliyor ise ortak bir yanımız vardır elbett herşey dilediğin gibi olsun saygılar.
(sen taktir ettiğin bir müzik seversin sevgili dostum hayata herşey dilediğin gibi olsun daphne grubuna başarılar yolunuz açık olsun.)
 
Şarkı kesinlikle çok gaz :)
Nokia'da Eklips ile beraber favorimsiniz iyi bir derece bekliyorum, kaydı çabuk halledin diğer şarkıları da dinleyelim.
 
Fazla bir arada duramadık şartlar gereğince,yolları ayırmak zorunda kaldık ama kalbim her zaman sizinle. hepiniz ayrı ayrı yetenekli insanlarsınız hade bakalım açık önünüz... daha beste, daha beste...
 
Geri
Üst