Think-Shake(Hard Rock) - Ankara

tebrik ederim hepinizi özelliklede vokaliniz cem'i gerçekten sesini kullanmayı iyi biiyor:)sizleri biranönce yeni projelerde görmek isteriz.nokiasupersound da iyi biderece bekliyoruz sizlerden...
 
Grubunuz Muhteşem başarilarininizin devamini diliyorum. Cem daha daha daha çok başarili olucağınıza inaniyorum güveniyorum , sen müzik ile doğdum bebeğim ''Nane limon kabuğu bu senin ilk cümlendi'' =) her zaman yanindayiz , seni çok seviyoruz destekliyoruz konserlerinizi sabirsilikla bekliyoruz ,konserlerinizde kafa saliyicaz :)
-annen ve baban :)
 
Duygulandım ya :) Şanslısın Cem, müzik konusunda aile desteği almak herkese nasip olmuyor ne yazık ki.

Arkadaşlar yeni oluşumunuz ve başlığınız hayırlı olsun. Think-Shake'in sağlam işler çıkaracağı ilk demosundan belli ;) Hadi bakalım bacanak (Selçuk), sonunda hayalindeki projeleri gerçekleştirecek kadro tamamlandı. Kayıt yada herhangi bir konuda yardımcı olabileceğim bir şey olursa sonuna kadar arkanızdayım, biliyorsunuz..

Ve son sözüm sana baldız! Yaptığın tasarıma hasta oldum. Demek böyle yeteneklerin vardı da bunca yıl bi Sim logosu yapmadın bize, alacağın olsun.
 
olm cem tanıştığımız ilk günden beri senin hard rock söyleyebileceğinden emindim olmuş yani söylenecek bişi yok nedesek az gelir.türkiyede bu işi yapacak kişi bir elin parmaklarını geçmez zaten diğer arkadaşrda iyiler. kısaca tebrikler diyorum helal olsun lan gaza geldim beee yuh süper :D
 
gelecegin Steal Dragonu !

Ben Cem'in sesine sonuna kadar güveniyorum. Cem ile çalışmak bir ayrıcalıktır. Grubun sounduna 85 yılların Hard Rock rüzgarı çok iyi gidiyor. Daha kaliteli bir kayıtla o gitar tonlarının daha öldürücü olacağı kanaatindeyim. Daha sağlam ve daha kendinize özgü bestelerle çok büyük bir grup olacağınıza inanıyorum. Rock n' Roll forever. yeah
 
Oy oy oy naptınız siz beyler ellerinize sağlık , tüylerim diken diken oldu :metalhead Cem'im senin de ağzına sağlık,ilk konserinizde görüşmek üzere,bu arada logo harika olmuş :)
 
Hepinize grup adına teşekkür edeyim arkadaşlar, ilk konserimizde hep birlikte olmak dileğiyle, Fatih'cim zaten projenin belli aşamalarında telefonla cubase yardımları için teşekkür edecektim, diğer parçaların kayıtlarında daha fazla yardımını alıcaz :) biliyosun ben de Sim'in bi eksiği olduğunda elimden geldiğince yanınızdayım, Ayça konusuna gelince walla kaç senelik fotoşopçuyum, ayça bi kaç ay önce öğretmeye başladım koptu gitti, uçuk tasarımlar yapıyo, yapar size de güzel bişeyler varsa eğer öyle bi isteğiniz ;)
 
şarkınız güzel olmuş, kesinlikle bi hard rock gurubu eksiği vardı türkiyede yavaştan kepanıyo, vokalinde geleceği parlak.

başarılar diliyorum ankarada konseriniz olursa gelicem
 
Cem'in ısrarları sonucunda ve sayfanın açılması sayesinde $arkıyı sonunda dinleyebildim..
Ne diyeyim be Cem normalde böyle sesin olduğunu bilseydim Kıbrıs'ta kurardım bir grup hemen :p
Gerçekten güzel bir$ey olacağa benziyor ba$arılar karde$m

*Kubi-Ydü
 
Senin HardRock'a olan yakınlığını az çok biliyordum muhabettimiz vardi :D bu sana süpriz olur diye düşündüm makarnalarini özledik hikayelerinide :)
 
şarkınızı az önce dinledim sevgili cemciin tavsiyesi üzerine ve ne diyebilirim ki tek kelimeyle mükemmel.. genel olarak bence kaliteli rock müzik artık türkiyede ve dünyada bitmiş durumda. piyasadan bıkmış durumdayız, içinizden sadece cemi tanıdığım için cemin ortam karşıtı bir insan olduğunu biliyorum-sizlerinde onun gibi düşündüğünden eminim- ve ortamlarda fazla kaybolmadan kaliteli müzik yapacağınıza inanıyorum. ayrıca konser zamanlarınıda iple çekmekteyiz efenim.
cemooo o ses neee hacettepeyi seveyim, yaşına bişey olmasın. eşitlik nerde? tam mahkemelik olay. :) ayrıca ailene selamlar. ne güzel insanlar onlar..

for those about the rock, we salute you..
 
Yorumların için çok teşekkür ederim evet konser konser bütün dostlarım ve müzik sever kardeşlerim bana bunu diretiyorlar ben siziden daha çok istiyorum istemezmiyim :) içimdeki yanan ateşi bilmelisin hemen şimdi konser vermek istiyorum elbette :D o sahnenin tozunu beraber yutmayı şu sınavlar bitsin sıkı bir çalışma içine giricez ve demo kayıt ve konserler olucak...
 
Geri
Üst