iyi bir gitarın özellikleri

evet orda sorman daha mantıklı olur.

"iyi" göreceli olduğu için herkese göre farkediyor cevaplar normal olarak.ama ortak fikirler belli.kaliteli malzeme,iyi işçilik ve rahatlık.sound hakkında bişey sölemiyorum çünkü bu üç faktör sağlam soundu beraberinde getirecektir ;)
 
elektro gıtar işine heves etmıs bırı olarak terımler,birbirinden farklı gitarlar ve degişik özellikleri hakkında sorular var kafamda bunları nasıl ogrenıcem bılemıyorum ama ısteklıyım ve en basıt olarak soyle soyliyim su elektro ısını ne kadar surede ogrenebılrıım (gunde 5 10 saat emek vermeye hazırım)
 
cvp almısken sorıyım dedım :) yoksa buraya yazmamam gerektıgını bılıyorum :)ama turk barız turk ısı ıste anlayın :D:D
 
Eğlenmek için 5 dakika, Az çok öğrenmek için haftalar, Taklit etmek için aylar, üretebilmek için yıllar, virütöz olmak için ömür harcaman yeter :)
 
:) Naçizane fikrimdi sadece. Bazılar erken geçer bu dönemleri mesela ben virtüöz olma ile gitarı yutup bütün olarak çıkarma arasında bir yerdeyim :D Göründüğümden yaşlıyım :)
 
gitarı yutup bütün olarak çıkarma evresi ni bıraz anlatırsan benım ve dıger merak lı arkadasların zorluklar karsısında dumur olmalarını ve hayatlarına oyle devam etmelerını engellersın :) ne kadar suredır calıyosun ?
 
8 yıldır çalıyorum. Saçma bir fotoğraf makinası ile video kaydı yaptım. Bildiğin anfi tonu ile. Gitarları da dinleye dinleye çaldım öyle. Tab okumayı pek sevmiyorum. Dinleyerek çalmak en iyisi.
 
Geri
Üst