Gökçe

aysu_ demiş ki:
Hem gelip "neden Türkiye'den bir Metallica, Iron Maiden çıkmıyor?" diyorsunuz, üstüne üstlük çıkanlara da "şunun bunun özentisi" diye damgalıyorsunuz.. Cidden aşılması gereken bi olay.
Birilerine özenerek,taklit edilerek grup çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi.Ki zaten o saydığın grupların özenilecek ve taklit edilecek bir tarafları yok.Ayrıca bizim türkiyeden avril lavigne gibi biri çıksa nolur çıkmasa nolur hepsi tıraşşşşşşş
 
Bite_the_Pain demiş ki:
birmanya demiş ki:
ya bırakalım çamur atmayıda bekleyelim bakalım daha ne yapacak

işte her eleştiriye çamur dendiği için bu halde Türkrock... bunu bi anlamadınız gitti...

ne halde turkrock arkadasım?kötü birşey mi söylediğim?zaten düşüncenize zıt birşeylerle karşılaştığınızda hemen aynı laf,geçelim bunları lütfen herkesin kendini ifade etmesi ve algılaması tabii farklı siz de bir türlü bunu anlayamadınız ama.zıt görüşler kaçınılmaz ;)
 
abi neyi bekliyoruz neden bekliyoruz anlamadım.insanlar ilk izlenimlerini belirtiyorlar.ben eminim daha sert müzik yapacağına devam ederse.hep böyle olmuştur zaten ama niye bekliyoruz?
Saçmalamayalım derim ;) :arrow:
 
oncelıkle kendı dusuncem cıkıs parcasını pek begenmedım ama alen konakoglu produktorlugunu yaptıgına gore vardır bı bıldıgı gercı nıye boyle bıseye kalkısdı onuda anlamıs degılım...yolu acık olsun ne dıyelım basarılar...
 
neyi mi bekliyoruz:)sen yazdıklarımı okumormusun:)evet keşke herkes 'ilk izlenim'' belirtse ya benım kızdığım bu dünyanın her yerinde böyle insanlar eleştirir eyvallah,ama birbirlerinin zevklerine saygı duymuyorlar,insanoğluyuz yeri gelir bizde düşeriz bu hataya ama farkına varırız o yüzden turkrock ne hale geldi de bilmem ne buna gerek yok çünkü sadece turkrock böyle değil.
bende gökçe taraftarı değilim ama insanların yalnızca bir tek şarkıyla izlenim değilde sanki tanıyormuş da yıllarca dinlemiş gibi sanatçının 'ne' olduğunu yazması yok bu kızımız özentidir nokta.bu bir ilk izlenim değildir;)
alen konakoğlunun prodüktörlüğü üstlendiği bir albümse merak ettim açıkçası ama bildiğimiz popa kayan rock gibi geldi bana şarkıyı da bir iki kez dinlememle yaptığım yorum tabii.
herkese iyi günler.
 
Arkadaşım kendin diyorsun bir parçayla eleştri yapıyorlar fln diye. Bu ilk izlenim oluyor işte ki ilk izlenimler genelde yanlış çıkabilir. Evet sende haklısın..Neyse başka birşey söylemek istiyorum:)

Rock müziğin içine ediliyo böyle..Yok eğlenceli rock, yok şu rock, bu rock ..Ya adam akıllı rock yaparsın, ben rock müzik yapıyorum dersin ya da istediğini yaparsın ama rock müzik yapıyorum diye girmezsin işin içine.. Bende buna sinir oluyorum. :? Birileri elekto,bas,davul kullanıyosa rock yapıyor oluyo artık...Türkçe Rock bu olmamalı :!:
 
bence sen yazdıklarımı bir daha oku...''Ya adam akıllı rock yaparsın, ben rock müzik yapıyorum dersin ya da istediğini yaparsın ama rock müzik yapıyorum diye girmezsin işin içine.. ''bu ne demek ki:)ben okudum ama anlamadım:)
 
ne kadar komiksin sen öyle,o yazı bana değil mi gerçektende!!!bak sen ben de bana sanmıştım hemen atlıyorum ya.bak güzelim,eğer anladığın yazılara karşılık ver diyorsan aynı seyı senınde yapıyor olman gerek,oysa ki yazdığım yazıların hiç birini anlamadan cvp vermişsin bende sana laf anlatmaya çalışıyorum...
bir ikincisi bu açık bir forumdur,isteyen istediği yazıya karşılık verebilir.eğer bunu istemıyorsan msjlarının altına bu x'e,bu y'ye diye yaz tamam mı akıllı kız.
hadi bakalım
 
birmanya demiş ki:
Bite_the_Pain demiş ki:
birmanya demiş ki:
ya bırakalım çamur atmayıda bekleyelim bakalım daha ne yapacak

işte her eleştiriye çamur dendiği için bu halde Türkrock... bunu bi anlamadınız gitti...

ne halde turkrock arkadasım?kötü birşey mi söylediğim?zaten düşüncenize zıt birşeylerle karşılaştığınızda hemen aynı laf,geçelim bunları lütfen herkesin kendini ifade etmesi ve algılaması tabii farklı siz de bir türlü bunu anlayamadınız ama.zıt görüşler kaçınılmaz ;)

yazdıklarını bir daha oku ve dediğin şeyi kimin yaptığını gör arkadaşım...
 
birmanya ya laf söylemeyin.o bu forumun gözbebeği.içimizde anlayıpta cevap veren tek kişi o dur :LOL: :LOL: :LOL:
Bak yazılarına, ne kadar akıllı bi arkadaşımız , bize forumun içeriklerinden fln bahsetmiş :D sağolsun.o olmasaydı bu GÖkçe başlığı ne hale gelirdi..neysea..artık cevap yazamicam çünkü saçmalıklara mantıklı cevap verme yeteneğine sahip insanlardan değilim malesef :)
Ya bu arada ellibesrockk , biz Gökçeye kötü müzik yapıyor demedik.Ama yaptığı müziği eğlenceli rock fln fln diye ortaya çıkarması sinir bozucu.Sonra bunları dinleyip,rock müzik dinlediğini sanan ve o tür müziğe yönelen gençler oluyor.
 
ulen kız eglenceli rock yaptım diyo hadi gençlik hoppa zuppa tarzında bi muzik yapmış başlıgında millet birbirinin bogazını sıkıcak nerdeyse olaya bak :D
 
18 yaşından küçüklere yorumu yasaklıycaksın böyle saçmasapan şeylerle doluyor başlık sonra herkes bişey biliyor :D

albüm enfestir bana göre,tersi eleştiriyide yapan kanıtlasın sıkıysa
 
al işte yaşla kafayı bozmuş biri daha..sanki 18 i geçince beyin çalışıyo..albümün kötü olduğunu kanıtlasın ne demek ya..sen 18 üstü olduğuna eminmisin arkadaşım..
bak burada yorum yapıyoruz...kimse albüm kötü kimse dinlemesin demiyor ve kimse birşey kanıtlamaya çalışmıyor burda..iyiyse iyi allah allah ya :D
 
ya arkadaslar kımse oyle sert elestırıler yapmıyor burda album hakkında mıllet sadece fıkrını beyan edıyor evet aslında albumun tamamını dınlemeden yorum yapmak bıraz sakıncalı olabılır ama ınsanlar daha album almamıs ve herhalde klıp parcasına gore fıkırlerını beyan edecekler neye gore konussunlar klibın amacı ne ayrıca ınsanların album hakkında fıkır sahıbı olması demek degılmı!!!yanı konusurken mantıklı konusalım...ayrıca herkes sevecek dıye bı kanunda yok...(albumun tamamını dınleyınce belkı fıkırler degısebılır sabretmek lazıımm)
 
Geri
Üst