In Spite

Tarzları dolayı devamlı çıktıkları bir yer yok genelde konserlerde çıkıyorlar.İzmirin sağlam metal gruplarından biri İn Spite başarılarının dewamını dilerim.
Bu arada gitarislerinden biri olan Ant Balcı('ydı sanırım soyadı) kadar mütavazi birini görmedim.
 
studyo negatifin bize cok yakın olması itibariyle devamlı calıştıgımız bir yer.. Ant'ı da az cok tanıyorum.. albumleri de gayet saglam..

sevgiler...
 
Benim artık in spite elemanlarını görmekten canım sıkıldı walla :) Studyo negative Die bi studyolari var gercekten iyi bir studyo ama esnturmanlarin icine s...mişlar giden kendi ensturmanini gotursun
Bass gitar la Davul saglam prososorlerin bi taneside gidio zoom 707 II var o :) geri Kalan herseey iyi kendileride ii festivalde.. Canli Performanslarinida gorucez Tabi. Ama favorim Cenotaph nasil olsa abim calio :p ... bence festivalin en Kötü grubuda kara kedi


ayrica in Spite Sepulturaya Alt Grup cikmistir deep not ekliim
 
Anticlockwise saglam albüm...vokali çok begeniyorum ...tipte saglam seste....klip vs vasat ama sanırım para olayı:(((
grubu herkese tavsiye ederim canlı izleyemedim hiç.umarım bir gün kısmet olur....grupta hiphop cı kılıklı bir gitarist var ilginç
 
bence onur vokalist yani çok tatlı bi adam. bizzat tanışmıştım kendisiyle. bakmayın öyle asi filan takıldığına çok komik adam severiz, dinleriz.
 
güzeller güzeli bir insan olan grubun gitaristlerinden ant balcı hakkında bir bilgi: pena kullanmaz. onun yerine uzun tırnaklı işaret parmağını kullanır.
 
türk metalinin yüz akı bence. en iyi türk grubu derseniz kes,nlikle in spite derim. her türlü metal ve rock müzik seven insana hitap ediyor. imaj problemleri yok, kasıntı değiller, iyi çalıyorlar, sahne performansları iyi.

bir de albüm kritiği yazmıştım vakti zamanında:
http://www.turkrock.com/review41.html
 
Geri
Üst