Roland Gr-55 Ve Gk3 Manyetik. Tavsiyeleriniz Ve Sorularım.

Hepinize merhabalar. Daha önce prosesör ve pedal kullanmamış biri olarak Roland GR-55 almayı düşünüyorum. Bir çok video izledim. Çok beğendim. Fakat kullanmış olanlar veya bilgi sahibi olanlara sormak istiyorum. Sahnede ne kadar iş görür? Distortion tonları nasıl? Blues'la uğraşıyorum. Güzel tonlar yakalayabilir miyim? Ayrıca GK3 manyetik setinin ne işe yaradığını anlayamadım bildiğim kadarıyla manyetik seti olmadan da çalışıyor. Kısacası bildiklerinizi yazabilir misiniz :) :)
 
Bu konuyu hortlatmış oluyorum ama daha sonra merak edenler için yazmış olayım: Pedalboard um var. Analog pedallar kullanıyorum. GR-55 e de sahibim. GR-55 in distortion tonları iyi değil. Analoglara baya yapay kalıyor bence. O sebeple eğer distortion merakınızı GR-55 doyurmayabilir. Ama sahne için kullanılmaz diyemeyiz. Çünkü oldukça gelişmiş bir cihaz. Be distortion için kullanmıyorum bu arada. Diğer tüm özellikleri için kullanıyorum :)

GK3 manyetik seti gitarın tellerinden alınan titreşimi dijital sinayele dönüştürmek için kullanılır. Ancak GK3 Manyetik başarısız diyebilirim. Gecikmeler var ve notaları iyi takip edemiyorum. En iyisi eşik altı bir manyetik kullanmak. BU anlamda Godin midi gitarları oldukça iyi. Ben de Godin LGX-SA var. Midi takibi çok iyi.
 
Geri
Üst