Ayılar

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
bu grup benim grubum deil zaten ama kendi sitelerinden hemen daha fazla bilgi için copy paste yapıyım:

BİYOGRAFYABİBLİYOTEKBİBLOBİLLOBİSKÜVİT

Ayı Murat(gitar+vokal), tek kişilik grubuyla ayı siktim(bugün pazar) adlı şarkıyı yapıp bunu Güven&Erkin&Erkal Kardeşler'e yanlışlık sonucu gönderdiğinde Kemancı zine'da liste başı olucağını nerden bilsin (ya da 2.si 3.sü).
Aradan geçen 2-3 yıl içinde bu tek kişilik orkestraya Not Made In China'nın vokali Göksu (vokal), Uzun Can (bas) ve yengeler (vokal) katıldılar. Bu yengeler yüzünden, grubun adına bazı yerlerde A.Y.I.L.A.R ve YENGENİZ olarak da rastlanmakta. Ayrıca, adları bilinmese de bol bol böğürüp, kimi zaman şen şakrak efektli kahkahaları, kimi zaman tam zamanında devreye giren geğirikleri ve kart sesleriyle gang vokallere katılan birçok başarılı kişi(kollkektif vokal) de kadroya dahil sayılmalı.
2004 A.Y.I.L.A.R için iyi başladı çünkü sonunda kendilerine ait bir davulcuları oldu;Furkan.

MÜZİKAL AÇIDAN DEÐİNMEK GEREKİRSE geçmişin bazen sıkıcı bazen gaza getiren oi! müziğini biraz daha modern,melodik ve dikkat çekici hala getirmeye çalışıyoruz...

A.Y.I.L.A.R bol gang vokalli, oi!ları ve çıkıçıkçık homuge bigidap gibi ska çığırtmaları eksik olamayan bir punk grubu. Yengelerin söylediği bir iki şarkı dışında daha çok erkek sesleri hakim ancak göksuyla muratın sesleri üstüste cuk oturuyor.
mp3lerini www.noizine.net ten indirebilirsiniz
 
yeni bi şarkı kaydettik

www.noizine.net 'e turkiye scene bölümünde mp3lerde rambo pamela var..rashit tolga avrupa da bi şirkete plak bastırıyormuş. bildiğmiz türk punk grupları işte rambo pamela-bugün pazar-->2 şarkyı bu iş için evde bilgisayarla yaptık.
davul.. bilgisayar davul olduğu için.basit oldu..neyse bugün pazarı nozine.net e yollıcam..ama her grubun 1 mp3ü olucağı için..ismini değiştirmem gerekicek..heralde ismi i.k.partsi olucak..atillaya veririm kayıdı..
www.ayilar.garaj.org da basit bişiler var çaldığmız şarkıların isimleri kavırlar falan fillan..internetle pek uğraşamadığmız için şu an öyle..ama merak ettiğniz bişey varsa [email protected] a mail atın kafeden bakıyorum her hafta..
*****demo için canlı davul kaydedicez üstüne evde kanal kayıt yapıcaz...yakında demo piyasaya düşer..the A.Y.I.L.A.R-Babanda mı böyleydi? oi!-street punk band from törkiy

************stay rude stay rebel stay rebel stay s.h.a.r.p******
[/b]
 
2tone severiz

skawars-ska crazy-ska ska skandal-->bilumum kopleyşınları dinneriz..üflemeli denen çalgı aletleri mevcut olsa yeterli kabiliyete sahip olduğmuzu düşünürüm ve çalarız..ama doyurmuyo bi gi tar 1 bas olayı...daha basit şeyler çalıoruz ama..ilerde düşünüoruz 2tone güzel şey...
*****no sport-stay rude stay rebel****---->bu şarkı çalınır bizde
***rash ankara die 1 kompleyşın çıktıydı-->dab oi punk regi -->tam bi red skin compleyşını..ordan 3 parça çalıoruz..2tone -->sora hızlanıo yavaşlıo..hafif distörşınlı gitar..
*****elinde değişik 2tone kompleyşını olan varsa haberimiz olsun
****selektır-bed menırs***dezmın dekır-interneyşınıl bit***--->bunları arıorum
 
stranglers, bad manners, madness, specials, fishbone falam var bende. ulan hakkaten üflemeliler olsa süper oldu gruplarda, kimsede yok bea bi athena bide 100 derece de war. bi kaç grupta da var galiba ama çok az...

Ready, Steady, SKA
 
Murat'ın vocallerini takdir ediyor ve bol hışırtı diliyorum efem..Umarız ilerde konserlerinde bolca halay çeker ,"1o milyon TL" diye naralar atarız..:)
Bence başarılı ve özellikle "Her yerde A.Y.I.L.A.R var.Unutma bugün pazar" adlı parçalarını şiddetle tavsiye ederim..


Pin-Up RuLeZzzzz...vocal
 
demosunu almadım ama bugün pazar heryerde ayılar var parçası güzel...grubun önceki adı neydi buarada hatırlayamıyorum b ile başlıyodu gerçi ama solist ile bir ara sanal da olsa sohpet etmiştik kafa biri inşallah sıkı sıkı yukarlara cıkarsınız başarılar dilerim...
 
Geri
Üst