Zoom H6

zoom_zoom-h6_-kayit-teknolojileri_165047.jpg Arkadaşlar selam bu aleti alıp ekibimle çeşitli mekanlarda kayıt yapmak ardından miksaj yapmak istiyorum...acaba kullanan varmıdır? kullanan arkadaşlar nasıl sonuç almışlardır?
youtube ta alet tanıtımı var ama istediğim tarz kayıt göremedim...yardımcı olursanız sevinirim...
 
Ürünü kullanıyorum her şekilde işinizi görecektir. İsterseniz bilgisayara bağlayıp ses kartı olarak kullanın isterseniz dış mekanda pille çalıştırıp kayıt yapın. 6 kanala kadar kayıt yapıyor, preamp kalitesi gayet başarılı, yapılan kayıtları sd karta kanal kanal kaydetmesi her kanala ayrı ayrı mix yapabilmeyi mümkün kılıyor.
 
İçinde dahili compresor ve limiter de var, ayrıca low cut özelliği de mevcut. İpad kamera adaptörü ile pc ve mac dışında kullanma imkanı da var. Üzerindeki renkli lcd ekran sayesinde ses seviyesini belirlemek çok pratik.
 
107632 eklentisini görüntüle Arkadaşlar selam bu aleti alıp ekibimle çeşitli mekanlarda kayıt yapmak ardından miksaj yapmak istiyorum...acaba kullanan varmıdır? kullanan arkadaşlar nasıl sonuç almışlardır?
youtube ta alet tanıtımı var ama istediğim tarz kayıt göremedim...yardımcı olursanız sevinirim...

Bende ipad air var lightning kablosu ile zoom h6’yı bağlıyorum. Ses kartı moduna alıp ipad’de auria uygulamasını açıyorum. Bu arada zoom h6’da multitrack modunu seçip ipad batteryi seçiyorum, cihaz bu şekilde 96 khz 24 bit 6 giriş 2 çıkış halinde çalışabiliyor.
 
Merhabalar öncelikle zoom h6 altında başlık olduğu için konu başlığı açmak istemedim.Şöyle bir sorunum var zoom h6 yı bilgisayara ses kartı olarak tanıtmak istiyorum cubese le ve pro tools kurulu bilgisayarımda bu ikisinden birini açtığımda zoom h6 kulaklık takılı olduğunda kulakluktan takılı olmadığında cihazın üstündeki hopalörden ses geliyor (sanki böyle kısa devre yapar gibi mi desem ne desem ) çözemedim gitti bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar bir türlü sorunu çözemedim
 
Geri
Üst