Gitarımı Değiştirmek Istedim Ve Olanlar (yardım Edebilir Misiniz Lütfenn)

Arkadaşlar elimde kullandığım Jay Turser marka Vintage series model gitar vardı eşek gibi değiştirmek istedim ve müzik markete gidip ikinci el bi Rack In marka gitarla değiştirdim marketin sahibi gitarı çok övdü Lisanslı floyd rose'u var içime sinmedi diğer gün gittiğimde gitarımı satmıştı gitar çalma hevesim kayboldu bu gitar yüzünden akor kaçırıyor teller cızırtı yapıyor

sorularım şunlar:

1: Bu marka neyin nesidir iyi midir
2: değiştirmekte iyi mi kötü mi yapmışım
3:Bunu kaça satabilirim? elimdeki gitarı 100 tl farkla verip onu aldım salak gibi


şimdiden teşekkür ederim :((
 
O markayı hiç duymadım, google amca da duymamış. O da duymadıysa...Jay Turser da hiç görmedim, elime almadım o nedenle iki bilinmeyenli soruda ne kaybettiğini tam kestiremiyorum. Neyse aklıma gelen seçenekler en mantıklıdan en az mantıklıya göre:

1- Mağazaya gidip o gitarı da geri verip üzerine biraz para koyup orada işe yarayabilecek başka ve daha bilindik bir marka gitar alman. En azından yine strat tipli bir şey alman, zira bir tarafları berbatsa en kolay modifiye edilebilecek gitardır strat.

2- Elindekini sineye çekip ve onu sevmeye çalışıp iyi bir ayar çektirmen ve daha iyileri için para toplayıncaya kadar yola şimdilik bu gitarla devam etmen.

3- Gitarı sapından tutmak suretiyle mağaza sahibinin ya da kendi başında paralaman (tavsiye etmiyorum :) ) veya bir gaz şarkı çalıp sert zeminde şovunu tamamlaman (bak bu olabilir eğer cidden nefret ediyorsan).
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
sahibindene koyacağım ayar çektirdim ama içime sinmedi bu markayı hiç duymadığım halde güvendiğim birisi olan müzik marketinin sahibi bana kazık attı herhalde
 
Geri
Üst