Yamaha Markası Hakkında Ne Düşünüyorsunuz???

dreamdemons demiş ki:
whatever demiş ki:
arkadaşlar yamahanın bas modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz???Yamaha BB414 LH - Solak Bas Gitar almayı planlıyorum bi bilgisi olan var mı???

Alırsan o fiyata o kalite , pişman olmuyacağın bi tercih yaparsın.
Seni idare eder şimdilik.Sonra bakarsın ki yamahalardaki mid tonun çok olduğunu keşfedersin ben gümbür gümbür bass duymak istiyorum kolayca satar daha üst model bi gitara yönelirsin.
Ya da yamahadaki o mid tone hayran kalırsın , daha üst bb model bakarsın yada trb lere atlarsın.
Özetle olay bu :)

kolay gelsin ...

ah abi hayallerim yıkıldı :cry: bizimkilerle tartıştık bütçe yarıya çekildi şimdi ibanez gsr200 solak almayı planlıyorum yani bu başlıktan ibanez başlığına göç ediyorum(ama ilerde bi gün o bası alıcam inatçıyım :) )
 
Bence Yamaha, gereğinden pahalı ürünleri olan bir marka. Gerçekten çok kaliteli akustik gitarlar yapıyorlar, ancak bence aynı kalitede başka bir gitar alabilmek mümkün o paraya... Sonuçta marka var diyeceksiniz evet var, ama sanki fiyatları uçmuş gibi ya da en azından Türkiye'de mi böyle?...
 
Hayır, bence Yamaha aynı kalitedeki ürünler kıyaslandığında fiyatları uygun kalan bir marka. Tabii bu biraz da senin pazarlık kabiliyetine bağlı. Hatta Yamaha ürünleri, ABD pazarından daha da ucuza satılabiliyor yurdumuzda.
 
Geri
Üst