Mahcemal

Merhabalar arkadaşlar,

Ağabeyim Cemal ile beraber bir süredir üzerinde çalışmakta olduğumuz müzik projemiz Mahcemal'in ilk parçası "Dünya"yı geçen haftasonu Okan Bayülgen'in Makina'sında sabaha karşı kamuoyuna duyurduk.

"Dünya"yı yüksek kaliteli mp3 olarak sitemizdeki

http://www.mahcemal.com/downloadlar/Dunya.mp3

adresinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Diğer parçalarımızı da sıra ile bu senenin geri kalanında dinlemenize sunacağız.

Beğeneceğinizi umuyoruz, iyi dinlemeler.

Mahcem

http://www.mahcemal.com
 
Hoşgeldin Mahcem abi, iyi promosyonlar :)

Yalnız forum kuralları gereği bunun "amatör gruplarda" olması gerekiyor , sen daha iyi bilirsin..

Şarkıyı şahsen beğenmedim, sıradan buldum. Tek hoşuma giden yanı "ücretsiz" olarak indirilebiliyor olması oldu :roll:
 
Ne kadar Makina'ya çıkmış olsa da böylesine amatör bir çalışma için ücretsiz parçayı yayınlamak bir marifet olarak sunulmamalı şu günlerde, zira MySpace nimetlerinden yararlanıyor birçok grup.

Parçaya gelirsem; öncelikle müziğin altyapısını hiç beğenmedim. Üç dakikalık müziğin içini dolduracak hiçbir şey yok. Başladığı gibi bitiyor parça, herhangi bir dizilim veya kompozisyon olmadığı da ortada. Yine sözler son derece basit. Sırf uyak olsun diye sıkılmış olan yerler göze batıyor. Biraz acımasızca eleştirmiş gibi olacağım ama bu sözler ve müzik bende şöyle bir hissiyet uyandırdı; sevgilimle seviştikten sonra keyif sigarasını yakmak yerine gitarımı alıp balkona çıkmışım ve birkaç dakika içerisinde bu şarkı ortaya çıkıvermiş gibi.

Ha ama bu konudakine benzer bir biçimde gerekli reklam ve promosyonun dibine vurulması ve sağa sola gönderilen promoların insanların kulaklarına zorla dinletilmesi ile popüler kültürün son zamanlarda yaşadığı değişimlerin içerisinde rahatlıkla yer edinebilecek, Makina gibi programlara çıkabilecek, ekşisözlük'te mesaj üstüne mesaj alabilecek bir çalışma.

Afiyet olsun...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Vakit ayirdiginiz için tesekkür ederim. Amatörlügün gocunacak bir yani yok, tam aksine bu gözleminiz bizleri memnun etti. Begenmediginiz halde bir sarki, kendisi için size bu kadar yorum vakti ayirtabilmis ise demek ki hedefimize ulasmisiz.

Sizin için Amatör Gruplar forumu daha uygunsa bir zahmet o tarafa tasirsaniz memnun olurum.

Vaktiniz için tekrar tesekkürler.

M.
 
Mahcem abi parça bir filmin soundtrack'i veya bir ürünün/hizmetin reklam cıngılı için özel olarak yapıldığı izlenimi yarattı bende.
Ayrıca şarkıyı benimde sıradan bulduğumu itiraf etmem lazım. :cry:
 
Geri
Üst