Prs Se Custom 24 Amfi Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar yeni başlayan biri olarak Kore üretimi bir PRS almış bulunuyorum. Her türden müzik yapısına ucundan kıyısından yaklaşabilen bir gitar olarak, ne çalmak isteyeceği belli olamayan acemilere göre tam. Şimdilik ufak bir blackstar id core 20 ile kullanmaktayım. Gerçekten bir şeyler çalabildiğim zaman nasıl bir amfi edinmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Aynı gitarı kullanıyorum, hemen hemen her tonu verebilen bir alet, hardrock + heavy metal sevdiğim için Blackstar Ht5 + 1x12 Harley Benton kabin kullanıyorum, zaten apartman dairesinde sesi 1.5 dan fazla açamıyorsunuz. Hard rock için amplinin drive kanalı yetiyor, metal ve türevleri için de aynı kanalı overdrive pedalı ile boostluyorum.

Parlak bir biçimde clean, funk vs. çalmak istediğimde de clean kanalda fazla ses açamadığım için , zoom ms50 processorden Fender veya benzeri clean bir ampli simulasyonu açıyorum. 2. bir kafa almak şu an için benim açımdan lüks.

Sevdiğiniz tarzı yazarsanız ona göre ampli tavsiyesinde bulunabilir arkadaşlar.
Ama benim önereceklerim genelde tüplü, Egnater Tweaker15, Blackstar Ht5- Ht1, Fender'in tüplü amplileri, drive çıkışı yüksek Peavey Classic, Sansamp Trademark 30, Randal Rd 5, Jet City, Laney ampliler olacaktır.

Thomann Tube Guitar Heads (burdan modellere bakabilirsiniz)
www.youtube.com (yukardaki linkten bulduğunuz amplileri aratabilirsiniz)
 
Geri
Üst