ilkay özboyar

I

ilkay

Merhabalar...

Yaklaşık 2 senedir aktif olan "ilkayozboyar.com" isimli web sitemde çalışmalarımı ve dökümanlarımı yayınlamaktayım.

Synthesizer ağırlıklı müziklere ve Progressive Rock'a ilgi duyan arkadaşların ilgisini çekebilecek nitelikte çalışmalar, video'lar ve dökümanlar sitede mevcuttur.

Ayrıca "IO-Project" isimli, sabit bir kadrosu olmayan grubumuzla; bazı bestelerimin canlı icrasını gerçekleştiriyoruz. IO-Project ile ilgili bilgi ve materyallere de http://ilkayozboyar.com/io-project'den ulaşabilirsiniz.

Beğeneceğinizi umuyorum.

http://www.ilkayozboyar.com
 
sanırım birkaç yıl önce sitende izlediğim ve Dream Theater şarkılarını cover'ladığınız bir Bar programından görüntülerden dolayı ( ilkay_factory1[1].wmv :D ) ismine aşinayım.Bu zor ekipmanı layığıyla ve gerekli ciddiyeti gösterek çalan bir müzisyen olduğunu düşünüyorum.Tee ozamanlar yeni filizlenen Progressive Rock grubumuzun klavye açığı nedeniyle sana teklif getirmeyi düşünmüştük ama maalesef başka bir ilde ikamet ettiğini görmüştük,üzülmüştük.Çünkü videoların oldukça iyiydi.
Mevcut çalışmalarından dolayı tebrik ediyor,şimdiki çalışmalarının da aynı kalitede olduğunu tahmin ediyorum ve devam edecek projelerde başarılar diliyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Teşekkür ederim :) Size de çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Kolay gelsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Yeni dökümanlar eklendi. Emprovizasyon ile alakalı açıklamalar ve ipuçlarını içeren bu yeni dökümanlardan sadece klavyecilerin değil, gitaristlerin de faydalı bilgiler edineceğini umuyorum.

http://www.ilkayozboyar.com

Kolay gelsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Tekrar merhaba...
Uzun bir aradan sonra sitemde toplu bir güncelleme yaptım.
Haziran 2007'den beri gitar çalmayı öğrenmeye çalışıyorum :) Bu süreçte yaptığım kayıtların bazılarında klavyeye ek olarak gitarları da çaldım. Bu kayıtların bazılarını, eski bir çalışmamı ve düzenlemesini yaptığım vokalli bir cover kaydını siteye ekledim. İlgilenen arkadaşlar http://ilkayozboyar.com'u ziyaret edebilirler.

Kolay gelsin.
 
Selam,
"Speak to me" adlı parçayı dinledim.
Müzikal ve armonik yapı olarak başarılı bir çalışma, eline sağlık. Enstrumanlar iyi çalınmış ama sanırım miksten dolayı sesleri ayrıştırmakta zorlandım. Herşey çok üstüste ve karmaşık geldi kulağıma.

Başarılar
MG
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Teşekkür ederim. Miks konusunda da söylediklerin doğrudur, bu konuda pek başarılı olduğumu söyleyemem. :)
 
Geri
Üst