Jak Girişi Somunu Takma

Merhabalar. Az önce gitardan jakı çıkarırken dış somunu ve adını bilmediğim resimdeki küçük aparat düştü. Bunları geri nasıl takabilirim? Durumu daha da kötü yapmak istemiyorum tamire ayıracak pek bütçemiz olmadığı için. Evde yapmak zor olur mu?
1508177258668-1900527991.jpg
 
Lokma yoksa kurbağacık, uygun boyutta somun anahtarı veya pense de iş görür yeter ki kullandığın aleti oraya buraya kaçırıp gitarın finishine zarar verme ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Kurbağacıkla sıktım ancak arka tarafı tutarak sıkmak bir an aklımdan çıktı rastgele sıkmış bulundum ancak seste bir sıkıntı çıkmadı ileride de çıkmaz herhalde. Çok teşekkürler.
 
Güzel kardeşim,
Yaşın 15.... Bu zamana kadar hiç mi çamurla oynamadın, hadi köyde yaşamıyorsunuz; Lego da mı yok tu ? Tahtadan eşya yapmadın, bir masa saatini merak edip içini açmadın, oyuncak arabaların hiç mi kırılmadı? !

İnternete kolay ulaşıyor olmak mı sizi bu noktalara getiriyor? yoksa her şeyin çözümünü internette arayan bir jenerasyon mu var artık? (Umarım yoktur). Yahu, basit bir vidayı sıkmak için bu kadar endişe, ürkeklik?! Siz orta yaş zamanlarınızda nasıl büyük sorunları çözebileceksiniz, aklım almıyor....
Ceketinizin, pantolonunuzun fermuarını takabiliyorsunuzdur umarım.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst