Dubara-(kuşadası)

Vokal: Emre Dinler

Bass: Kerim E. Türkoğlu

Davul: Mehmet Dinler

E.Gitar: Nihat Üney

Hard Rock-Alternatif-pop jazz

Kuşadası'ndan çikma bir grup olup eglenceli müzik dünyasinin izini sürenler arasindadir Dubara.2006 kisinda kuruldu grup bütün yaz sezonu boyunca Kuşadası Big Bang rock bar'da haftanin 7 günü sahne aldi..Eğlenceli sahne şovu ve kaliteli müziği ile Kuşadası ve çevresinden kendine has kemik bir kitle oluşturdu..Grup yaz boyunca Türkiye'nin ünlü müzisyenlerinide agirlama sansi buldu..Bunlarin arasinda: Quartet Muartet grubunun Bateristi "Volkan Öktem" Bass gitaristi "Alp Ersönmez",Türkiye'nin ünlü gitaristlerinden "Can Şengün",KURBAN grubunun bateristi "Burak Gürpinar" gibi isimler vardi..Grup amatör veya profesyonel bir çok isimle jam session yapma sansi buldu..Ağustos ayinda "Aktüel" dergisinin "-18" isimli müzik ekindede yaptigi müzikle kendinden övgüyle söz ettirdi..2007 kış sezonun'da Eskişehir Carpe'diem rock bar'da belli zaman aralıklarıyla sahne alıp Eskişehir'ede kendi müziğini sevdirip adını duyurmayı başardı..2007 yaz sezonuna selçuk pamucak sahilinde yapılan "Rock-A" alternatif rock müzik festivalinde çalarak başlayan Dubara sezon boyunca Kuşadası Big Bang rock bar'da sahne almaktadır..Dubara'nın tarzi ne diye sorarsaniz belli bir kalıbın içine sokamayiz..Gecenin ilk basinda dinlediginiz müzikle kendinizi bir Q Jazz clup'ta biraz daha ilerlediginizde bir hard rock konserinde yada büyük bir techno clup'ta hissedebilirsiniz..Bir çok farkli sound dinleme sansiniz var Dubara'nın müziğinde..


Grupla ilgili detaylı bilgi,iletişim,sahne performans görüntüleri,demolar vb bilgilere www.dubara.rockmekan.com adresinden ulaşabilirsiniz.. ;)



www.dubara.rockmekan.com
 
Sadece cover yaparak öne çıkmaya çalışan bi grup.. Kendi bestelerine hiç rastlayamadım henüz.. Yok sanırım.. anatolianrock.com da en çok demo sayısıyla ayakta duruyor.. Buna rağmen ona buna laf sokmaya çalışan bi bassçıları war.. Yinede saygı duyuyorum.. Başarılarınız devamını dilerim arkadaşlar.. Hakkettiğiniz yerlere gelmeniz dileği ile..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
öne çıkmaya çalışmak??? öyle bi gayemiz yok...müzik yapıyoruz yaparken eğleniyoruz,dinleyen zevk alırsa ne mutlu..;) en çok demoyla ayakta duruyor buna rağmen ona buna laf sokan basscıları var..cover yapıyoruz diye yüzümüze tükürüp yuhalamadığın kalmış..gerek yok..durduk yere kimse kimsenin tavuğuna kışt demez dimi..vardır bi sebebi..;)
 
2006 yazında nerdeyse her gün gelip dinledik sizi.2007 yazında da gelip dinlemeyi çok isterdik hatta gelip bi kez dinlemeye çalıştık ama maalesef 1 sene boyunca repetuarda hiç bir deişiklik yapılmamış.ayıp olmuo mu biras.adnan abiye selamlar...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
teşekkür ederiz..:) repertuar konusunda biraz sorunumuz vardı çünkü kışın pek bir arada değildik yeniden toplandığımızda biraz aksaklıklar oldu mekan değişti daha soft bir repertuar oluştu falan fişman..şimdi tekrar big bang'deyiz repertuar sıkıntısını aştık sayılır büyük ölçüde değiştirdik..:) adnan abi'ye selamlarını iletirim..:)
 
kuşadasında bulunduğum sürece birkaç kez gidip dinledim.Hiperaktif bir gitaristleri var,sahnede kıpır kıpır.Vokal önceki seneye oranla kendini çok geliştirmiş.Kuşadasındaki big bang'de yazları gördüğüm gruplar,yaklaşık 3-4 senedir çok kötü olmakta.Dubara içlerinde sıyrılıyor.Ancak yine de gördüğüm benzerlerine nazaran pek bir özelliği yok.Körler ülkesinde tek gözlü kral olur kuralından sıyrılıyorlar.
 
dubara kral gruptur çok kaliteli bir soundları vardır coverları şahanedir. yaw cenlı olarak kayıt edilen demonuzu buradada paylaşıma açsanıza insanlar dinlesin mahrum kalmasınlar. davulcunuz mehmet e ayrıca sevgiler saygılar
 
Dubara yaz sezonunu big bang rock barda kapattı...Kış sezonu için İstanbul,Eskişehir ve İzmir'de çeşitli barlarda belli aralıklarla programlarımız olacak..tarihleri burdan ve web sitesinden duyurulacaktır.. ;)
 
Geri
Üst