Ses kartı tavsiyeleriniz M-audio mu başka bi markamı

Arkadaşlar profesyonel olarak kayıtla uğraşıyorum fakat şöyle bi kararsızlıkta kaldım,ihtiyacım olan midi girişi mikrofon we enstruman girişi enstruman girişi line danda olabilir, m-audionun Delta 1010LT modeli bunun için nasıl bi karttır,mixere gerek olabilir ama şu anda onu alabilicek durumum yok,jack sorunu ise sorun değil line girişi warsa ona göre jack yapabilirim,bu model için görüşlerinizi alabilirmiyim
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
demo ve aranje yapıyorum,benim ihtiyacım olan,midi mikrofon we enstruman girişlerinin olması,bunların cevabını alabilmem benim için yeterli olucaktır
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
ii güzel saol yorumun için,fakat çoğu yerde delta1010LT de enstruman girişi olmadığı söyleniyor,o yüzden net bi açıklama bekledim
 
Evet iki kanalda preamp varmış. Mic pre olarak kullanılmaz ama onlar muhtemelen. Kullanılırda arkadaşımız profesyönel kullanmamalı bence onları.

Bu arada 10 girişi çıkışı ne yapacaksınız perdesizxx? Yani hucum kayıt falan mı alınacak? bana tek kanal yetiyor da ondan ötürü merak ediyorum insanlar ne yapıyorlar bu kadar girişi diye :roll:
 
hücum kayıt alınıcak eet skull,amaçlara göre farklılık gösteriyo tabiki,benimde hücum kayıt olduğu için bunu kullanmak istiyorum,kartı bugün aldım bu arada:)
 
yok mixer warda,mikrofon girişlerinde preamp war zaten ama mixer olması daha iyi tabiki,yalnız bişey sorucam şu anda mixer bağlamadan line dan ses almak istedim ses var,en azından sinyal görünüyo fakat monitörlerden ses gelmiyo,o konuda biraz sıkıntı çektim,e alırken o kablolardan dolayı sıkıntı çekersin ilk başta demişlerdi,nitekim doğruda oldu:)
 
Sıkıntı çekersin diyenler çözümde belirtselermiş keşke. Gelen sinyali çıkışlara yönlendirmeyi denedin mi şu an dışarı vermiyor olabilir. Tabi doğru yere bağladın mı birde o var.
 
eet,o çözümü beraber söylemiyolar gerçi olayı bizzat görmeden çözümü söylemekte pek yeterli olmcaktır,ama en azından fikirler werilse ona göre bişeyler yapılır,senin dediğini denicem şimdi teşekkürler
 
forum paylaşım evetde,ben sorunun çözüldüğünü söylemedim bu başlıkla alakası kalmadı bu konunun,hani forumda gereksiz topic olmaz ya o bakımdan ;)
 
Geri
Üst