Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

evet artık konsere saatler kaldı...

Bu güzel havanın ısındığı pazar gününü metal dolu güzel bir organizasyonla süslemek isteyen herkesi akşam Garage Bar' a bekliyoruz...

bakın bal kabağıda kesicez kaçmaz yane ;)
 
Knightmare'e gerçekten çok teşekkür ederiz, bizi bu gecede yalnız bırakmadıkları için! Gerçekten çok güzel bir konser oldu; umarım albümün ilk konserinde de beraber oluruz... ;)
Teşekkürler tekrar...
 
Performans harikaydı, konser çok güzeldi, en güzeli de hem grubun hem seyircinin power ruhunu bir bütün olarak sonuna kadar yansıtmasıydı...
(Bir grup vardı ya... son konserlerini 8 ay önce vermişlerdi! Tekrar sahneye çıktıklarında aynı performanslarını sergileyip yıkmışlar Garage'ı adını biliyor musunuz? :twisted: 8) )
 
Çok iyi bir performanstı arkadaşlar.Power'ın dibine vurduk, inşallah artık album sonrası hep bir ağızdan söyleriz şarkıları.Bir önceki konsere göre sound da çok daha iyiydi.
Albümü bekliyoruz artık.
 
Tüm bu güzel yorumlarınız, düşünceleriniz için ve o gün bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz.

Bizde konsersiz geçen bunca zamanın acısını çıkartmış olduk bir bakıma ;)

İnşallah albümden sonra bestelirimizide hep bir ağızdan söyleriz.

Gerçekten ilgi ve hava umduğumuzdan güzeldi bizlerde çok eğlendik sayenizde. ilerde daha da iyi olacağına eminim albümle beraber.

Ayrıca organizasyonu yapan arkadaşlara da bir kez daha çok teşekkür etmek istiyoruz. Bize karşı olan çok samimi ve içten davranışları için ayrıca bizim için ellerinden gelen çabayı gösterdikleri için...

En kısa zamanda albümün çıkması ve nice daha da güzel konserlerde ve performanslarda görüşmek dileğiyle ;)
 
Deniz saol varol valla çok güzel fotolar gerçekten : ) çok teşekkür ederiz. Hepsini kaydettim hemen ;)

O gün orada o güzel günü çektikleri fotoğraflarla ölümsüzleştiren Özgür' e (Zuhal Müzik), Tolga Abi' ye (Rock Station), Levent Abi' ye (BülloweeN's elder brother huehueh :) ), kamerayla bizi çeken Can' a ve şu an aklıma gelmeyen veya hatırlayamadağım diğer tüm kişilere de çok teşekkür ederiz.

Görüşmek üzere ;)
 
metal days#6 dan beri birturlu izleyemiyorum,odtudeki secmelere gittigimden gelemedim yine belliki yine super gecmiş bir dahaki sefere işallah
başarılar arkadaşlar
 
Evet lanet olsun , izleyemedim , kendimden uyuz kaptım !!! Knightmare' elemanlarından , Özgürden :( Kemal ' im , powerım , kaslı erkek , daş davulcu , bestelerimize renk katan , kalitemizi arttıran davulcumuzdan da cok cok özür diliyorum :(
Albümü merakla bekliyoruz artık cıksın lütfen yahu ,, ilk ben alıcam sös 8)
Bari fotograflara bakayım :( Bu arada futurafçı Anubis iş başında , Futurafçıı geldi hanımmm :D
 
insan seyircininde bir iki fotosunu çeker dedikten sonra.gerçekten güzel bir konserdi.çok şanslıyız.bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkürler.gönül isterki her ay yapılsın böyle konserler.kimse gelmez korkusu yersiz.saat 6'da garajı bu kadar dolu hiç görmedim.
knightmare elemanlarıyla kısada olsa sohbet etme imkanı buldum.benim için çok sıcak ve eğlenceli bir ortamdı anlayacağınız.yeni ve daha güzel konserlerde görüşmek üzere.
birde koray'ın bas gitarı,özgür'ün vokali,bülent ve hakan'ın gitar uyumları,seyirciyle irtibatları,kemal'in eleminator'ları,herşey çok güzeldi.çok çok teşekkürler,albümde başarılar
 
Bütün Knightmare ekibine gerçekten çok teşekkür ediyorum. Dinamik ve güzel bir konser oldu. Özellikle de Kemal kardeşimin enerjisi gene beni benden aldı.
Koray'ın solusunu bu sefer kaydetmeyi başardım, bu da tabiki ayrıbir keyif (gerçi baya çatlak patlak olmuş gelen ses ama olsun buna da şükür :D).
Albümünüzü sabırsızlıkla bekliyorum. Hatta bir tane daha konser olsada gelsek diyorum. :metalhead :metalhead
 
maresalx, dali ve nevermore' a :

çok teşekkürler beyler güzel sözleriniz için ve Ali' cim ben o enejinin büyük bir kısmınıda sizden alıyorum. Karşımda kös kös somurtarak, burun kıvırarak duran insanlar olursa benimde coşasım gelmez. Ama o gün konserdeki o süper enerji dolu insanları, arkadaşlarımı görünce bende aldım gazı ya Allah dedim coşdum, eğlendim : ))

Serkan' cım sağlık olsun. Bende çok bekledim gelmeni açıkçası kaç sefer Ali' ye sordum, etrafa bakındım ama göremedim. Ama canın sağolsun bir daha ki sefere inşallah albüm çıkmadan...

Ne bir daha ki sefermi ?!?! Bu albüm öncesi son konser değilmiydi yaw ?!?! ;)

Eveeeeeett :) arkadaşlar madem Knightmare' ı izlemişler ve beğenmişler, madem bazı arkadaşlarımız izleyememiş, madem biz koskoca 8 ayı konsersiz geçirmişizzzz. O zaman bakarsınız aradan çok vakit geçmeden albüm öncesi bir konser daha olabilir ;) evet evet inşallah olur, hatta belki olacak... bakalım ;)

Beklemede kalın efendim. Gelişmeler oldukça buradan duyurulacaktır. Saygılar Sevgiler : )
 
CelestialEra demiş ki:
Deniz saol varol valla çok güzel fotolar gerçekten : ) çok teşekkür ederiz. Hepsini kaydettim hemen ;)

O gün orada o güzel günü çektikleri fotoğraflarla ölümsüzleştiren Özgür' e (Zuhal Müzik), Tolga Abi' ye (Rock Station), Levent Abi' ye (BülloweeN's elder brother huehueh :) ), kamerayla bizi çeken Can' a ve şu an aklıma gelmeyen veya hatırlayamadağım diğer tüm kişilere de çok teşekkür ederiz.

Görüşmek üzere ;)

Evet, Kemal'ciğim sağol konserde teşekkür etmeyi unuttuğum kişilere sen etmişsin; fakat ben de forum münasebeti dolayısıyla birkaç ekleme yapayım: Kalipardi, Gbanez374, MoonlapseVertigo ve Drumscat (isimlerinizi bilmiyorum, kusura bakmayın :) ), Özkan (Oz666oz), Ender (Elfender) yorumlarınız için çok sağolun. Sayenizde süper eğlendik ;)

Ayrıca gerçekten hoş ve samimi bir organizasyondu, emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Grup olarak da her konserimizin bir öncekinden daha keyif verici olması (bizim açımızdan demek istiyorum, yoksa dinleyicilerin aldıkları keyif oranlarını ölçemeyiz tabi ki :D ), bence grubun kazanmış olduğu ivmeyi çok güzel gösteriyor. Bir de albümümüz çıksın bakalım, esas o zaman belli olacak herşey... Sağolun tekrar... 8)
 
Knightmare'i takip ettiğim günden bu yana neredeyse hiçbir konser yalnız bırakmamıştım ama geçtiğimiz pazar sahneye çıkış anlarına kadar mekanda olsam da çok önemli nedenlerden ötürü ayrılmak zorunda kaldım. Eğlendiklerinden ve eğlendirdiklerinden eminim. :(
 
canın saolsun geyiim gelir sizin evde sana ve kuş abine ösel konser veriris. Gerçekten gelen herkese çok teşekkürler. İnşallah şu albüm çıkarda bi sooraki konser böyle daha bi neşeli daha bi zevkli geçer.
 
Geri
Üst